zaterdag 10 december 2011

X-Mas

Ik moest toch wel lachen om julie reacties op mijn vorige tag. Ja..Tim Holtz is echt mijn " ding " en ben een groot fan. Wat hij allemaal doet en bedenkt, geloof dat die geen seconde aan iets anders denkt...misschien aan s...nah laat maar we dwalen af. En Aleida..Is wel een leuk idee om volgend jaar de 12 Tags Van Peet te doen maar of ze daar op zitten te wachten.. Hoe dan ook ik heb wel een tag gemaakt voor de verandering en ik ben nog lang niet uit getagt :-).alhoewel er nu wel een kaart op mijn buro ligt om af gemaakt te worden.

Weer een redelijk simpele tag omdat ik het zonde vind/vond om de achtergrond helemaal weg te werken.Ik heb een tag bewerkt met Distress Black Soot. Daarna heb ik een embossingfolder ( allegro ) aan een zijde beinkt met Versamark inkt en de tag erin gelegd, door de cb gehaald, daarna bestrooit met zwarte embossingpoeder en verhit met de Heattool. De muziekbalken die geembost zijn heb ik met Perfect Pearl bewerkt en de tag nogmaals verhit.
Close- uppie van de achtergrond.
Ik heb weer een cirkel uit karton geponst,bewerkt met Distress Ink ( vintage photo en forrest mos )daarna een dikke laag Crackle Paint Rock Candy erover gedaan en goed laten drogen. De letters komen van een sticker vel van Nellie Snellen.
Het " etiket " heb ik gemaakt met een stempel uit de serie Days Gone By van Stampin Up, mocht er belang zijn hoe ik dit heb gedaan dan wil ik hier wel een filmpje over maken. Bovenin twee nietjes voor dat beetje extra. De bloem is opgebouwd uit drie verschillende maten en soorten PaperFlowers die ik heb bespoten met Glimmermist Candy Apple red. De brad komt uit mijn verzameling en heb geen idee welk merk dit is. De plaksteentejs zijn van de Action en de veer heb ik net even bij een vogel uit zijn gat getrokken :-). Ga ik nu verder met mijn kaart en nog even bij jullie langs op het blog. Bij sommige wil ik wel maar kan ik geen reactie neerzetten omdat  bij sommige blogs mijn pc vastloopt...hebben meer hier last van?  Knuf Peet