vrijdag 15 juli 2011

Wishing You Happiness...

Helaas dames, ik heb nog geen miljonair gevonden dus moet ik nog maar even kwijlen bij de plaatjes van Timmie. Enne mocht je gezellig met me mee willen kwijlen klik dan even HIER want er is nog meer leuks...( iemand een doekje? ).

Gelukkig heb ik wel andere gave freubelspullen en aangezien het heerlijk freubelweer is en de kids aan het logeren ben ik maar weer is aan de freubel geslagen...
Ik kwam dit geinig ideetje vorige week tegen op you tube en ik vond het zo leuk dat ik net een poging heb gedaan om er ook eentje te maken en kijk ...tis gelukt hihi. Het is zo eenvoudig dat er weinig aan mis kan gaan maar het resultaat vind ik erg leuk.
Ik heb met distress Vintage Photo een envelop met een tekstempel bewerkt ( achterkant ook) en de randen vervolgens met distress Walnut Stain gedistresst.
Het kaartje is een doodgewoon correspondentiekaartje van de Hema die ik door de cuttlebug heb gehaald met een embossing mal, bewerkt met distress Vintage Photo en Walnut Stain. De stempels zijn van Stamin Up en ik ben er toch zo heppiedepeppie mee :-). Wat tule, stickles en een oude oorbel en de kadokaart is klaar.
Ik heb aan de achterkant van deze kaart nog een correspondentiekaart geplakt zodat ik daar een krabbel neer kan krabbelen alleen vergeten om op de foto te zetten. Ga ik nu snel even lijm halen want...HELP ik ben door mijn lijmvoorraad heen en das toch onmogelijk voor een freubelkont....Goed Weekend...Liefs Peet