dinsdag 21 juni 2011

Nog 1 Tip...

Mocht je na het eventueel maken van de Shimmer Paint nog parelmoer medium over hebben dan kun je dat natuurlijk bewaren maar...... Ik heb het net geprobeert ( daarom is ut papier nog nat op de foto hihi) en het werkt. Maak je eigen glimmermist. Doe in een spuitflacon ( deze heb ik ook van de kruidvat ) wat water, een beetje parelmoer medium en wat druppels distress refil in de kleur dat je wilt. Goed schudden en klaar is het. De hoeveelheid refill en parelmoermedium is weer afhankelijk van eigen smaak en ook hier geld weer...begin voorzicht, je kunt altijd nog kleur en medium toevoegen. Persoonlijk vind ik de echte glimmermist wel mooier maar deze die ik net gemaakt heb is ook niet onaardig. Wie weet kunnen jullie er weer wat mee...Liefs en fijne avond Peet.

p.s ik heb distress refill Vintage Photo gebruikt.

Een Paar Antwoorden...Allereerst weer bedankt voor jullie leuke reacties en mailtjes over het filmpje van gisteren. Ik vind het leuk om dingen met jullie te delen en zolang jullie dat leuk vinden gaan we door. Nu kreeg ik een paar vragen over wat producten die ik gebruikte. Dus hier even wat meer duidelijkheid.

+ De potjes die ik gebruik heb ik bij het Kruidvat gehaald en hingen ( in mijn geval) bij de afdeling reisartikelen. Uiteraard kun je ook andere potjes gebruiken maar ik vind deze prettig omdat ze klein zijn, stevig en goedkoop, niet geheel onbelangrijk. 2 potjes met een spateltje voor 0.99 euro...koopje toch?

+ Aleens parelmoermedium. Je hebt verschillende soorten parelmoer medium ( folkart, bio color enz). Ik gebruik Alleens omdat ik hier ook de verf van heb en ik dit zelf een hele fijne serie vind.

+ Dan de vraag hoeveel parelmoer medium ik er in doe..ik knijp een keer in de flacon en dan mix ik. Niet teveel de eerste keer anders word het misschien te parelmoer achtig. Het is net als met de distress, je kan beter bij voegen tot de juiste kleur dan in een keer teveel.

Ik hoop dat dit de vragen een beetje hebben beantwoord en anders hoor ik het wel van jullie net zo als andere dingen die jullie evt willen weten.
Liefs Peet