zaterdag 7 april 2012

Opgeruimd Staat Netjes...

Hebben jullie dat ook, dat overal wel memoblaadjes zwerven met dingen erop die je moet onthouden en tegen de tijd dat je ze nodig hebt ze zijn verdwenen? Nou ik dus wel en aangezien de rest van de familie vanmorgen toch nog op 1 oor lagen heb ik daar iets voor gemaakt. Ik heb het " idee " al meer op internet gezien, als egel, als boek maar ik heb het op deze manier gemaakt...
Herkennen jullie het idee? Ik heb een oud boek gepakt en de buitenkaft er voorzichtig afgehaald, elk blaadje ( waren er maar 231 pffff ) dubbelgevouwen. Het boek is al oud en dus zijn de bladzijdes mooi vergeeld wat weer super past in mijn vintage style.
De voet heb ik gemaakt van een halve piepschuimbol die ik met de Paintdabber Gold heb geverft. Ik heb in het midden van de piepschuimbol een oude kwast gedrukt en met de lijmpistol vastgeplakt en vervolgens heb ik het " boek" om de penseel gevouwen en goed dichtgeplakt. Uit afval karton heb ik twee Scallops gestanst en nog eens twee stuks uit design papier ( van de action) en deze op de twee afval scallops geplakt. Voet verder afgewerkt met lint, parelsnoer , knoopjes en op die knoopjes heb ik halve plakparels geplakt.
De andere scallop heb ik bewerkt met de paintdabber Gold om zo het goudkleurige terug te krijgen en verder de bovenkant versiert met bloemen ( xenos), knopen en plakparels. Hetzelfde als op de voet om alles zo terug te laten komen.
En zo is die nu die klaar is, tussen alle blaadjes kan ik nu mijn memoblaadjes, kaarten of wat anders stoppen en is mijn buro mooi opgeruimd en dit staat toch een stuk leuker? Knuf en fijne zaterdag..Peet