dinsdag 5 juni 2012

Lots Of Love ...(tag)

Ik heb een tag beplakt met een stuk muziek papier ( bij moeders even in de kast geneust en kopietjes gemaakt uit haar accordeonboeken ) deze heb ik vervolgens helemaal met Distress Stain Walnut Stain gekleurd, de randen heb ik met Distress Black Soot bewerkt. Daarna heb ik een embossing folder aan een kant beinkt met VersaMark ink. De tag erin gelegt en de folder door de cb gehaald. Vervolgens heb ik de tag bestrooit met Witte Embossingpoeder en verhit met de Heattool...

Dit is uiteindelijk het resultaat geworden. Omdat ik het ge emboste niet naar " boven " heb ge-embost maar juist de negatieve kant kreeg ik mooie diepte in de tag en helemaal met het Witte Embossingpoeder erin. De randen heb ik nog extra bewerkt met Distress Black Soot.
Er is niet veel meer te zien van de tag haha vandaar dat ik boven even een " kale " tag met tekst en uitleg liet zien. Ik heb een stuk papier van de Portobello Road serie van Papermania op maat gescheurd en de randen ook met Distress Black Soot bewerkt. Met Distress Brushed Corduroy heb ik nog wat afdrukjes gemaakt op dit papier. Het plaatje is een oude kaart die ik gekopiert heb en met Vernis heb behandelt voor een beetje glans.
Met een vlinder stempel van Papermania heb ik met Stazon inkt afdrukken gemaakt op MIca, goed laten drogen en vervolgens de grote vlinders met Stickles Clear en de kleine vlinders met Stickles Brown bewerkt, weer goed laten drogen en op mekaar bevestigt met een nietje.
De bloemen heb ik bespoten met Walnut Ink Lilac ( tsukinek)  deze waren lelijk oranje en blauw, dit komt nog een beetje door de inkt heen wat wel weer een leuk effect geeft....Knuf en een fijne dag Peet