vrijdag 3 december 2010

( kerst) Kado Envelop

December is met recht een feestmaand en met de nodige verjaardagen en feestjes in het verschiet kun je sommige dingen beter vast in voorraad hebben vandaar dat ik vast een Kadobon/geld envelop heb gemaakt en omdat we toch een beetje met de kerst zitten heb ik hem in de kerstkleurtjes gemaakt...
Het papier wat ik heb gebruikt is van Making Memories en als ik het goed heb is het Falafal maar bind me er niet op vast. Het groene lint komt van de x-mas collection van Making Memories en die vind ik toch leuk.
De stempels van de muis en de tekst voorop de kaart is van Crafty Secrets en deze heb ik licht met de aquamarkers ingekleurd. De scallop  cirkels waar de afdrukjes opstaan heb ik lichtjes met distress Brushed Corduroy bewerkt om zo een vintage look te krijgen. De randen van al het papier en de kaart zijn ook met distress Brushed Corduroy bewerkt.
Op de punten van de ster heb ik zowel aan de voorkant als aan de binnenkant van de kaart met wat liquid pearls White Opal kleine pareltjes gemaakt. Is de muis geen lieverd??
Een klein kaartje met dezelfde muis als in de ster en de teksten swirls stempels zijn van Inkadinkado. Hierop kan ik straks mijn pesoonlijk berichtje schrijven en een geldbedrag of kadobon aan maken.... Benieuwd wat jullie er van vinden, ga ik nu de bakker even lastig vallen en wat te eten halen voor het weekend en dan ben ik er weer helemaal klaar voor... goed weekend allemaal en liefs Peet.

De aquamarkers die ik heb gebruikt zijn..
+ Muis: Golden Brown, Raspberry.
+ Kleertjes: Raspberry, Bamboo.