donderdag 2 december 2010

Kerstkaart Van Mica

Ik kwam dus van de week tijdens het opruimen een pakje met mica velletjes tegen, weg gooien is zonde dus heb ik er net maar even een kaartje van gemaakt...
Het labeltje met de Magnolia afdruk heb ik een hele tijd geleden al gemaakt en was een probeerseltje. Die kon ik nu dus mooi verwerken in de kaart. De afdruk heb ik toendertijd ingekleurd met aquarelpotloden.
Het papier is van Basic Grey, tis niet veel maar ik zeg maar zo,lang leve de papier bak want dit was een mooi restje die ik kon gebruiken.
De achterkant van de voorkant ( snappie hihi) heb ik rustig aangekleed daar ik er niet teveel en grote/dikke versiersels op wilde plakken..kaart moet nog dicht kunnen toch?
De achterkant/wand heb ik met een embossingmal gemaakt en voorzichtig met distress inkt Brushes Corduroy bewerkt anders was het papier te wit en dat vond ik niet mooi.
Aan de achterkant heb ik met distress inkt Brushed Coruroy een kerst afdruk gestempelt en achteraf was het mooier als ik de rode geponste rand over deze afdruk had geplakt maar de rode geponste rand wilde niet meer loslaten. Zul je zien..nooit wil het direct vast zitten en dan moet het los..grrr. Maar goed, ben benieuwd wat jullie ervan vinden, loop ik nu even een rondje met de honden,die vinden de sneeuw helemaal geweldig net als de kids dus....ff koukleumen....Liefs Peet