dinsdag 13 maart 2012

En Zo Is Mijn Tag Geworden....

Grappig dat sommige van jullie te tag " kaal" al leuk vonden maar persoonlijk vind ik hem nu mooier :-)

Ik vind die shabby chique stijl toch zo geweldig en ik heb me heerlijk kunnen uitleven. Het is alleen jammer dat de kleuren op de pc niet zo mooi over komen, hij ziet wat flets of dat komt door mijn beeldscherm..die is al jaren niet meer zoals het hoort.
Ik heb de stempel afdruk is diagonaal afgedrukt en de stanz ook diagonaal uitgestanst, wel een leuk effect niet? Het ovaal met het geschulpte randje ( stans van Nellie Snellen) heb ik na het uitstanzen nog een keer in een embossingmal gedaan en door de cb gehaald en daarna met de Paintdabber Gold het relief gekleurd. De stempels zijn van de Friends 24-7 stempelset van Stampin Up, die blijft zo mooi die set. Om de afdruk heb ik een parelsnoer van de Xenos vast gelijmt met Glossy Accents. Het Skeletblad viel wat weg tegenover de achtergrond en daarom heb ik de rand van het blad met Distress Crackle Paint Worn Lipstick bewerkt, nu komt die meer tot zijn recht. De roze " stampertjes " op het skelet blad heb ik gemaakt door een ijzerdraadje losjes om een sateprikker te draaien, vervolgens Glossy Accents  erop gedaan en de " stamper " door de Flower Soft gehaalt, het teveel er af geklopt en de rest goed aangedrukt. De Flowersoft heb ik op kleur gebracht door er wat Home made Glimmermist Rich Razzleberry op te spuiten, wat roeren en je hebt weer zo je bijpassende flowersoft.

De vlinder heb ik in 2d gemaakt, de onderkant heb ik op een stuk afval papier gestempelt die ik eerst wat met de Rich Razzleberry Glimmermist heb bespoten. Vervolgens heb ik dezelfde stempel nog een keer op mica afgedrukt en beide uitgeknipt. De micavlinder heb ik nog wat bewerkt met Alcohol Ink Stonewashed, moeilijk te zien op de foto maar het geeft een leuk effect. Om de rand van de mica vlinder heb ik wat Stickles gedaan.
Kijk..mijn slot, deze heb ik nog afgelakt met lak van de Action. De bloem heb ik gemaakt door een stuk verband te kleuren met Rich Razzleberry Glimmermist en op te rollen, bloemparel in het midden en het is weer een plaatje. Verder wat roosjes die allemaal een beetje bewerkt zijn met de Paintdabber Gold. Met de Martha Steward Bladpons heb ik wat bladeren uitgeponst en bewerkt met Distress Walnut Stain. Om da rand van de tag heb ik een heel dun lijntje gemaakt met Stickles om het geheel af te maken. Dat was een heel verhaal vandaag, hoop dat het duidelijk is en mocht je een reactie achterlaten dan zou ik het wel leuk / fijn vinden om te horen of jullie er wel op zitten te wachten op de tekst en uitleg hoe ik het allemaal gedaan heb...Knuf Peet