woensdag 2 januari 2013

Voor De Voorraad...


Met een nieuw jaar beginnen we ook weer opnieuw met de verjaardagen, feesten en partijen dus heb ik maar even een kaartje voor de voorraad gemaakt, zo denk je dat je er nog veel hebt en zo ben je er door heen.
Kaartje heb ik gemaakt met stukjes afval papier van Stampin`Up. De stempels die ik heb gebruikt zijn eveneens van Stampin`Up en ik als vintage liefhebber vond dat deze set toch niet in mijn verzameling mocht ontbreken. Het kant is van de Wibra en de plaksteentjes van de Action .De knopen heb ik willekeurig gepakt uit mijn verzameling en ik heb een heel goed voornemen..( word toch wel moe van het idee maar goed)..ik ga mijn knopen verzameling is grondig sorteren. Zoals sommige weten ben ik een trotse eigenaar van een kralenkast ( heet vast anders maar ik heb het beestje maar zo genaamd)..
en hier zit nu zoveel prut in wat ik niet meer gebruik dat ik dat er maar is uit ga halen en daar alle knopen gesorteerd in ga doen. Das echt een mega klus want ik heb nog al wat knopen maar ik denk maar weer zo...je ken ze nooit genoeg hebben. Maar eerst zien dat mijn kaarten weer wat zijn bijgevuld, een blogreis maken, de kerstboom terug in zijn doos jagen en owja...er moet ook nog gewerkt worden dus die kralen...lange termijn opdracht...knuf Peet