zaterdag 5 februari 2011

Desk-Organizer...

Ik had mijn pennen,scharen en ander rotzooi gewoon in lege blikken op mijn buro staan en van de week kreeg ik een idee...

Ik heb rob een draaiplateau laten maken. Ik heb drie soepblikken en drie soepballenblikjes gebruikt. Het witte potje rechts heb ik niet gebruikt, wilde deze wel gebruiken maar dat wilde niet. Het is een potje waar mijn eye removerpads in hebben gezeten en hier doe ik nu het vochtige doekje in wat ik voor stempels schoonmaken gebruikt. Hier droogt die niet in uit en ik kan het doekje vaker gebruiken.
Dit is het uiteindelijk geworden en ik vind hem wel geslaagd.Ik moet nog twee blikken wat aankleden maar hier wil ik organza vlinders opplakken en die had ik niet en om met dit weer nu speciaal op me fietsje naar de stad te fietsen ging me iets te ver dus dat komt van de week wel.

Het papier wat ik heb gebruikt is van creaMotion en komt uit de Balkanlijn.. Balkan Glorie, Balkan Forest en Balkan Roses. Het kant heb ik ooit op een braderie voor een prikkie gekocht en toen had ik nog zoiets van... is het niet teveel? Maar kon het voor die paar centen ook niet laten liggen en nu kwam het mooi van pas.


De roosjes komen bij de Xenos vandaan. Wat parels en wat veren en je hebt toch een leuk iets om de hoekjes mee op te vullen. Ik had nog wat oude postzegels die heb ik op de kleine blikjes geplakt en met wat halve plakparels bewerkt.

Zo ziet het er van boven uit, nu zie je er niets meer van want hij zit al propjes vol :-). Wens ik jullie een fijn weekend, ik ga hier de rotzooi even opruimen en dan vlug aan me volgende projectje beginnen, tis er mooie weer voor toch...Liefs Peet