zaterdag 5 februari 2011

Desk-Organizer...

Ik had mijn pennen,scharen en ander rotzooi gewoon in lege blikken op mijn buro staan en van de week kreeg ik een idee...

Ik heb rob een draaiplateau laten maken. Ik heb drie soepblikken en drie soepballenblikjes gebruikt. Het witte potje rechts heb ik niet gebruikt, wilde deze wel gebruiken maar dat wilde niet. Het is een potje waar mijn eye removerpads in hebben gezeten en hier doe ik nu het vochtige doekje in wat ik voor stempels schoonmaken gebruikt. Hier droogt die niet in uit en ik kan het doekje vaker gebruiken.
Dit is het uiteindelijk geworden en ik vind hem wel geslaagd.Ik moet nog twee blikken wat aankleden maar hier wil ik organza vlinders opplakken en die had ik niet en om met dit weer nu speciaal op me fietsje naar de stad te fietsen ging me iets te ver dus dat komt van de week wel.

Het papier wat ik heb gebruikt is van creaMotion en komt uit de Balkanlijn.. Balkan Glorie, Balkan Forest en Balkan Roses. Het kant heb ik ooit op een braderie voor een prikkie gekocht en toen had ik nog zoiets van... is het niet teveel? Maar kon het voor die paar centen ook niet laten liggen en nu kwam het mooi van pas.


De roosjes komen bij de Xenos vandaan. Wat parels en wat veren en je hebt toch een leuk iets om de hoekjes mee op te vullen. Ik had nog wat oude postzegels die heb ik op de kleine blikjes geplakt en met wat halve plakparels bewerkt.

Zo ziet het er van boven uit, nu zie je er niets meer van want hij zit al propjes vol :-). Wens ik jullie een fijn weekend, ik ga hier de rotzooi even opruimen en dan vlug aan me volgende projectje beginnen, tis er mooie weer voor toch...Liefs Peet

11 opmerkingen:

 1. Erg chique als je het zo bij elkaar ziet staan EN lekker handig op een draaiplateau!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow dat ziet er prachtig uit...!

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als jij een idee krijgt blijf ik altijd geboeid kijken :o) Wat een super handig ding heb je gemaakt en het ziet er nog beeldig uit ook!
  I like it!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wouw erg leuk peet
  leuk idee ook
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een prachtidee ... en nog mooi bovendien !

  groetjes,
  Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zeg om je spulletjes zo op te pimpen,
  het ziet er gewoon geweldig uit.
  En dat idee van dat doekje niet laten uitdrogen, dat is een goeie zeg, bij mij droogt ie idd ook altijd snel uit, en kan ik hem weggooien, die tip ga ik van je overnemen hihi.
  Fijn weekend nog, grtjs Erica

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Petra

  wat een geweldig idee om zo iets te maken.
  Fijn weekend
  groet diana

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het enige wat ik verbazingwekkend vind is de zin: Ik heb Rob een draaiplateau laten maken.....
  Ik kan hoog springen of laag springen, maar dat draaiplateau komt er niet of ik moet het zelf maken..... Wat een super man heb jij!
  Heb je de standaard van Daniel ook nog staan?

  O ja, je hebt het natuurlijk superleuk gepimpt! Staat heel leuk, romantisch en overzichtelijk! Het papier is ook mooi, groot gelijk dat je het toen meegenomen hebt!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Thx voor jouw reactie. Dat blad is gewoon van Marianne Design, en is superleuk, ligt 4x per jaar in de winkel, dus ik neem aan dat je het ook zo kan krijgen ergens. Kijk anders even bij hun op de site, daar staan de vorige uitgaven ook. Erica xx
  PS, het waaide heeeeel hard haha, straks lekker slapen van die wind, maar eerst hete thee idd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk creatief en goedkoop idee. En het is uniek, niemand heeft dit.

  Groetjes Helga

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Peet
  jij kunt wel een boekje uitgeven met al die tips van je,hoe je er toch altijd opkomt!
  echt super!

  groetjes willy

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet