donderdag 21 juli 2011

Celebrate The Season

Nee dames, ik ben niet gek geworden of zo maar ik heb echt een heel blauw kaartje gemaakt, zonder dwang of chantage ;-) helemaal vrijwillig.
is die blauw of blauw...
Ik heb op glossy cardstock met versamark inkt afdrukken gemaakt van sneeuwvlokken ( kars) en daarna bestrooit met utah dikke embossingpoeder, verhit met de heattool. Daarna ben ik er met alcohol ink ( stream en stonewashed) en wat blending solution overheen gegaan en zo de achtergrond gemaakt. De randen van de cardstock heb ik eerst met de distresser van Tim Holtz bewerkt en vervolgens ben ik er  met distress ink Black Soot overheen gegaan.
De kerstboomjes heb ik gemaakt door eerst correspondentiepapier te embossen met twee verschillende embossingmallen en vervolgens heb ik de kerstbomen stans van Nellie Snellen gebruikt. De kerstbomen gedistresst met distress Broken China. De kerstster achter de strik komt bij de Intratuin vandaan, de brad heb ik bij de Xenos weten te scoren en de tekst komt van een stempelset... Hot Off The Press. Ga ik jullie allemaal weer een gezellie dagje wensen aan het weer zal het niet liggen toch?..Liefs Peet