zaterdag 11 december 2010

Just A Note To Say...

Zo vandaag heb ik eens lekkere felle kleuren gebruikt voor mijn kaart..
Het papier komt van een Paperpad en is van Making memories Tropical Traveling. De stempel is van Magnolia en ingekleurd met de aquamarkers maar das niets nieuws :-). De randen zijn bewerkt met distress Brushed Corduroy. De stanzen van de vlinders zijn van Joy.. Voor de rest hoeft ik denk ik weinig uit te leggen niet? Liefs Peet

De aquamarkers die ik heb gebruikt zijn...
+ Gezicht en handjes: Distress Tattered Rose.
+ Haren: lamp Black.
+ Rozen: Tangerine, Flame Red.
+ Kimono: Spring Green, Tangerine.
+ Blaadjes: Celery, Bamboo.

En De Winaar Is....

Wat was het ontzettend leuk om al jullie sinterklaas herinneringen te lezen en wat zaten er een boel herkenbare verhalen tussen. Een van mijn leukste ( nou ja leuk hihi) herrinering was dat ik altijd raadde wat er in het pakje zat en ik het ook altijd goed had, tot ergenis van mijn ouders natuurlijk. De jaren er op werd mij dan ook verboden om te raden en dan deed ik het stiekem toch in gedachten en een plezier had ik in mezelf als ik het toch weer goed had.

Zal ik nu onder trommelgeroffel de winnaar bekend maken, ik heb de kids een getal laten noemen want ik vond alle verhalen wel leuk en ik kan moeilijk de lintjes in stukken knippen zodat ik iedereen een stukje kon sturen.

Is als winnaar uit de bus gekomen...Van Harte Meid en als je me even je adres stuurt doe ik de vlop op de bus peetjes-freubelsite@live.nl ..Liefs Peet en morgen plaats ik een nieuwe candy voor de liefhebbers.