donderdag 2 september 2010

Life Is A Matter Of Moments...

Via marktplaats ben ik in een keileuk contact gekomen met Pauline, een schat van een meid en ontzettend leuk om mee te mailen. Via haar ben ik aan stempels van Stamping Up gekomen. Zoals jullie misschien wel weten ben ik naast fan van Tim Holtz ook een groot fan van Dawn die demonstratice van Stamping Up is. Ik vind het zulke gave stempels en de rest. Dus Pauline...Nogmaals onwijs bedankt voor je hulp, onwijs leuke contact en ik hoop dat we nog lang contact zullen houden.
Ik kreeg net dus mijn stempels binnen en tja daar moest ik toch meteen mee aan de slag ( verslaafd..welnee). Ik had de kaart zover af en toen twijfelde ik of ik hem zo zou laten of toch een beetje in zou kleuren. Als je al die " cute" kaarten gewent ben om te maken was dit toch wel even wennen zo zonder al die toeters en bellen.

Kaart voor het inkleuren...
 Kaart na het inkleuren....

Ik weet het nog niet, vind het ingekleurde wel erg knallen van de kaart maar misschien is het een kwestie van wennen...wat vinden jullie..
Ga ik nu heerlijk met een mok koffie en mijn Stamping Up catalogus op de bank zitten en kwijlen van al dat moois...Liefs Peet