vrijdag 16 maart 2012

Organizer...

Of hoe zal ik het noemen? Ik heb van de week tussen de bedrijven door een map gemaakt waar in ik " iets " kan bewaren, ben er zelf nog niet helemaal uit wat maar...ik kan er alle kanten mee op :-)
Mike had van zijn verjaardagsgeld een grote doos Lego gekocht en die doos heb ik maar is even gearresteerd voor de basis van de map.
Op de rug van de map wil ik straks met chipboard letters nog zetten wat er in zit bv recepten of fotos maar aangezien ik nog niet weet wat ik er mee doe heb ik dit maar even blanco gelaten.
Het toefje met bloemen, ik heb twee skeletbladeren tot een hoorntje gevouwn ( links) en daar weer wat bloemen ingeplakt met wat blaadjes. De roosjes rechts kwamen van de Action en die heb ik rood gespoten. Op de roosjes zitten heel fijn glitter dus dat geeft een extra leuk effect vind ik zelf.
Binnenkant is nog wat kaaltjes maar zodra ik zeker weet wat voor bestemming deze map heeft zal er ongetwijfeld verandering in komen :-)....Ga ik jullie een heel fijn en zonnig weekend wensen, ik duik de tuin even in om wat snoeiwerk te verrichten....Knuf Peet