woensdag 11 juli 2012

Foto Album

Volgende week gaan we gezellig een weekje naar een bungalow park en meestal belanden de fotos die dan gemaakt worden of op de pc of ergens afgedrukt in een lade. Ik dacht nu...ik ga vast een album maken dan hoeft ik er straks alleen de fotos nog maar in de plakken..is dat slim of is dat slim?
Ik kon het niet laten om hem toch in de vintage styl te maken. De voor en achterkant zijn gemaakt van de verpakking van Honig. Ik heb twee verpakkingen gebruikt en daar de voor en achterkant van afgesneden, twee stukken op mekaar geplakt voor de stevigheid en klaar was het begin. Ik heb daarna de zijdes beplakt met twee bladzijdes uit een oud boek die ik eerst heb verkreukt. Deze op het karton geplakt en bewerkt met Distress Black Soot.
De rug van het boek heb ik gemaakt door een Embossingfolder te beinkten met Versamark Ink, daarna een op maat gesneden groen cardstock erin te leggen, door de Cuttlebug te halen en het cardstock bestrooit met Gold Embossingpoeder. Verhit met de Heattool en na afkoelen nog bewerkt met Distress Black Soot.
Ik zal niet al de bladzijdes laten zien want dan word me bericht nog langer. Ik heb de binnenkant gemaakt van enveloppen en er passen in totaal 32 fotos in. Of je moet in plaats van een foto een journal willen gebruiken. Hier op de foto heb ik dus aan de rechterkant een journal achter het lint geschoven, ook leuk om iets te kunnen schrijven over de vakantie toch.
Hier heb ik een scallop half opgeplakt zodat ik er een foto of journal achter kan steken, nu heb ik voor het oog even een plastic tag er achter gedaan.
Aan de linkerkant kun je een foto of journal in de envelop kwijt .Nu maar hopen dat ik veel fotos ga maken en we een beetje mooi weer hebben...aan me album zal het niet liggen die ligt klaar om gebruikt te worden :-)..Fijne woensdag allemaal en Knuf Peet