zaterdag 30 juni 2012

Bellen Blaas Techniek ( tuutje)

Dit is echt een leuke techniek wat vooral bij de kinderen in de smaak zal vallen en ze met veel plezier je willen helpen....ik voelde me in ieder geval weer even kind :-)

Wat heb je nodig:

+ Een plastic bakje ( en ik maak geen reclame voor de jumbo hihi ).
+ Een rietje.
+ Stuk Glossy Cardstock ( fotopapier van de action werkt ook prima).
+ Een flesje Bellenblaas.
+ Lege Flacon ( kruidvat)
+ Een refill van inkt of ecoline

Ik heb bij het Kruidvat flesjes gehaald waar in ik de bellen blaas  doe en dan druppel ik er mijn inkt in, even schudden en klaar is de mix. Op de flacon zet ik welke kleur inkt ik er in heb zitten en zo heb ik voor de volgende keer nog wat.

Doe de gekleurde Bellenblaas in het plastic bakje en blaas er met het rietje allemaal belletjes in, net zoveel tot het bijna boven aan het bakje is, over er zelfs al iets boven is.


Met de glimmende kant van het papier ga je over de belletjes heen.

Zo ziet het er dan uit. Vind het nu al geinig. Dan blaas ik weer bellen in het sopje en ga er weer met me cardstock over heen net zolang tot ik het resultaat goed vind.

Als ik tevreden ben leg ik mijn papier met bellen en al even weg om te drogen. Als het goed droog is kun je er mee doen wat je wilt, bestempelen, door de Cuttlebug. Het gekleurde sopje doe ik terug in de flacon tot de volgende keer. Hoop dat het duidelijk is en bij vragen dan weet je me te vinden..Knuf Peet