zaterdag 21 januari 2012

Van Schoenendoos tot...

Ik wou eerst als titel doen,,,, mijn opgepimpte doos..maar daar kun je nog wel eens praat van krijgen hihi dus noemen we het maar van schoenendoos tot. Ik had hier al een tijd een schoenendoos liggen die leuk was op op te pimpen en....tussen de bedrijven door is het me gelukt om er iets leuks ( mijn bescheiden mening weer hahaha) van de maken.
Ik heb alle randen van de doos eerst met Gesso grof bewerkt en toen dit droog was ben ik er met distress inkt Brushed Corduroy overgaan zodat het wat ouder en viezer leek. Schoenen waren trouwens niet duur..hahaha zie nu het prijskaartje pas anyway..terug naar me doos...
Daarna heb ik de doos beplakt met scrappapier  Twinkle van Making Memories..gaaaaaaf papier zeg. Het is dubbelzijdig en aan de andere kant staan muziekbalkjes,,zie je zo op de bovenkant.. De randen van het papier heb ik ook allemaal bewerkt met Distress Brushed Corduroy. De pootjes heb ik gemaakt van houten kralen die ik met de Paintdabber Gold hebt bewerkt.

Glimp van de bovenkant en nog net een stukje van me lampje die ik van de week poste, ben er nog helemaal blij mee :-).

Hier kun je de andere kant van het scrappapier mooi zien..gaaf he? Ik heb met een stans van Marianne Design een soort van lijstje gemaakt. Ik heb zwart cardstock gebruikt en na het embossen ben ik met Rub`n Buff Gold leaf heel lichtjes over de randen gegaan. Daarna heb ik de rand bewerkt met Matte Accenst van ranger.
Fotos zijn niet helemaal duidelijk aangezien het nog al donker buiten is. Ik heb weer twee plastic vlinders gemaakt met een stempel van Elines Huis.
De grote bruine bloemen komen van de Xenos vandaan en die waren wit. Ik heb de kern gesloopt en de bloemen bruin gepoten met Walnut Inkt. daarna ben ik er met Distress Stain Fired Brick overgegaan om zo het rood wat terug te laten komen, helaas komt het op de foto niet zo mooi over. De blaadjes heb ik na het drogen lichtjes met Stickles Clear bewerkt voor een beetje blingbling.
Ga ik de nieuwe volgers nog even welkom heten, erg leuk dat ik al aan de 280 volgers zit....superleuk.
Benieuwd wat jullie van mijn " doos " vinden,...Fijne zaterdag en knuf Peet