vrijdag 5 april 2013

Stick Pins

Vandaag een leuke Tip en Trick voor jullie althans, ik vind hem wel leuk.
Een tijd terug was ik bij de Intratuin en zag deze Pins liggen.
Leuke pins met een witte " parel " knop, je hebt ze ook in het rose maar aangezien deze goed op kleur te maken zijn met Alcohol Inkt heb ik de witte maar ingeslagen :-). Deze pins liggen / hangen bij de bloemschikafdeling.
Deze pins kun je heel goed als basis voor je zelfgemaakte pins gebruiken en het is nog retesimpel ook. Ik heb op de pins nog een kleine zilvere platte kraal geplaatst en daaronder bij elke pin een andere grotere kraal die mooi paste bij het kleur karton wat ik heb uitgekozen. Met twee maten vlinderstanzen van Joy heb ik uit restkarton de vlinders gestanst en de randen hoe kan het ook anders gedistresst met Vintage Photo. Een roosje in het midden en het ziet er toch superleuk uit?
Bij deze twee pins heb ik dubbele vlinders gebruikt en om mekaar geplakt en je kunt uiteraard ook kleuren mengen als je dat leuk vind dus bv de kleine gele vlinder op de grote bruine, ik persoonlijk vind het zo mooier maar alles kan en mag in freubelland.
De rose heb ik enkel gebruikt en mijn voorkeur gaat toch uit naar de dubbele vlinders zoals hierboven. Je zou evt ook de vlinders nog in een embossingmal doen voor wat relief en eigenlijk....kun je nog heel veel kanten op met deze pin. Ik zie het als basispin waarmee je nog alle kanten op kunt als je wilt. Ik hoop dat jullie er wat mee kunnen en mochten er vragen zijn dan gil maar. Ga ik jullie een fijn weekend wensen, ik ga zondag heerlijk naar een grote zwarte markt, bedoel met 550 kramen mag ik dit wel groot noemen toch? Dikke knuf en tot blogs Peet