donderdag 24 februari 2011

You Make Me Happy...

Gisteravond liet ik de honden uit in de....ja echt waar...in de sneeuw! Het moet niet gekker worden wel, ik wacht met smart op de zon en wat krijgen we...sneeuw. Wel goed weer om te freubelen en ik heb gisteren vast een begin gemaakt met een kaart die ik gemaakt heb om iemand een hart onder de riem te steken.
Is die stempel niet " cute"? Ik vind dat konijn zo grappig hoe die daar een beetje hangt. Ik heb papier van de Action gebruikt en de randen met distress Black Shoot bewerkt. De randen van het grote designpapier heb ik eerst met de paperdistresser bewerkt voordat er de distress over ging. De tekst is van de serie So Many Sayings van Stampin up evenals de ponzen die ik heb gebruikt.Met een gelpen ( hema) heb ik stikrandjes om de randen gemaakt.

Op de bloemen heb ik wat Ranger Glossy Accents gedaan voor wat druppeleffectjes..blijft ook leuk speelgoed.
Ik heb de stempel dit keer gekleurd met distress inkt en met aquamarkers....prima te combineren.

De kleuren die ik heb gebruikt zijn...
+ Haren en Konijn: Distress Frayed Burlap, Vintage Photo.
+ Gezicht, handen en knieetjes: Distress Tattered Rose.
+ Jurkje: Frost Blue, Periwinkle, Wisteria.
+ Laarsjes: Wisteria.

Ga ik nu even een bakkie koffie maken en bloghoppen...als ik geen reactie achterlaat is het niet dat ik niets te melden heb ( heb altijd wel wat te vertellen hihi..) maar ik kan niet altijd op jullie blogs komen dus...tis niet dat ik wil maar tis lastig een berichtje achter te laten als je ut blog niet op kunt komen toch?  Liefs Peet