vrijdag 21 januari 2011

Maak Je Eigen Design Papier

Bedankt voor jullie leuke reacties over het designpapier wat ik heb gemaakt en ik zal jullie hieronder vertellen hoe ik dit heb gemaakt...

Wat ik gebruikt heb zijn..
+ twee kleuren distress inkt.
+ blendingtools.
+ Photopapier ( van de action in mijn geval).
+ Een sjabloon ( tattered angels heb ik gebruikt).
+ Embossingmal.

Deze stap hoef je niet te doen, je kunt ook gewoon verschillende kleuren distress op je photopapier doen. Ik heb mijn sjabloon op het papier gelegt en met distress Peeled Paint over het papier gedempt.

Daarna ben ik er lichtjes met distress Brushed Corduroy overheen gegaan zodat de witte swirls gekleurd werden.

Leg daarna het papier in je embossingmal. Let wel... zorg dat de mal het embossen naar beneden drukt dus..als het klaar is je de geemboste kant aan de " verkeerde " kant hebt.

Hier kun je zien wat ik met de " verkeerde" kant bedoel. Het ge-emboste is naar beneden gedrukt dus het ge-emboste ligt nu als ware " in " het papier gedrukt.

Vervolgens ben ik over het gehele papier nog een keer met distress Brushed Corduroy gegaan waar door het relief nog mooier tot zijn recht komt en het papier mooier gaat glanzen.

Hoop dat het een beetje duidelijk is en anders hoor ik het graag van jullie. Succes met uitproberen en ben benieuwd naar de resultaten...Goed Weekend en liefs Peet