zaterdag 8 mei 2010

Doosje met Labels

Yes, mijn nachten zitten erop en wat vloog de nacht zeg. Ik had heel eigenwijs toch mijn distress inkt en afdrukjes meegenomen in de hoop nog wat te kunnen kleuren alleen dachten de bewoners er toch heel iets anders over. Ik had zulke leuke afdrukjes gekregen van Wendy en Sandra dat mijn handen al jeukte om ze in te kleuren.
Ik heb dan geen afdrukjes gekleurd maar wel wat anders uit gedacht en getekend.
En net toen ik thuis kwam heb ik hem meteen gemaakt, sorry kon niet wachten. Ik heb met de cricut labels uitgesneden op wit cardstock. Twee labels heb ik op karton getekend met middenstukjes, zijkanten en de onderkant zodat er een doosje ontstond. de randen heb ik met Vintage Photo bewerkt en het doosje verder in vintage style versiert.

Daarna heb ik nog meer labels uit laten snijden hihi door meneer cricut en deze labels heb ik voorzien van een laag glimmer mist. Op de achterkant van de label heb ik de naam opgeschreven van het merk en de kleur van de glimmermist. Ik heb alle labels aan een hersluitbaar ringetje gedaan omdat er ongetwijfeld nog meer kleuren Glimmermist bij komen en ik dan zo een nieuw labeltje eraan kan zetten.

ik wilde eerst nog witte flowers in de bijpassende kleur op de labels plakken maar dan werd het te dik.

Gisteren was het erg leuk en gezellig bij Sandra, ze is precies zo spontaan als ze is op het blog, ik zag weinig verschil ( oke oke had haar wat groter verwacht *blush*) maar ik heb toch heerlijk met en om dr kunnen lachen. Zo ga ik nu even onder de pomp door en daarna even naar de winkels, tja we moeten vanavond toch wat te eten hebben dus lady`s... Enjoy Your Day....Liefs Peet