donderdag 4 november 2010

Geniet Van Elk Moment en..

Ik had nog wat restjes papier op mijn buro liggen en die keken mij zo verleidelijk aan dat ik er maar even mee aan de slag ben gegaan...


Het papier is van Cosmo Cricket - Twist & Shout en van My Minds Eye`s- ooh La La. Het afdrukje is uiteraard van magnolia en is ingekleurd met distress refills.
Achter de stempelafdruk heb ik een labeltje verstopt en de tekst die daar op staat is van Eline`s Vintage Clearstamps. Om de randen heb ik evenals bij de stempelafdruk van magnolia embossingpoeder ( staat geen kleur op het potje ) gestrooit en met de heattool verhit.
 
Vanacht heb ik met de aquamarkers gestoeit tussen het werken door en het is jammer dat het niet echt perfect licht is dus net zag ik toch wat minpuntjes maar voor de eerste keer mag ik toch zekers niet klagen?
Als iemand trouwens weet wat voor merk stempels dit zijn dan hoor ik het graag want ik vind ze zo geweldig. Ik heb deze afdrukjes gekregen en ik vond het qua papier niet echt perfect om te gebruiken met de aquamarkers en dan nog zien hoe je een mooie huidskleur krijgt maar...dat komt allemaal goed toch? Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden ..Fijne winderige donderdag en ik behoor eigenlijk nu in bed te liggen na een nacht werken maar ik heb nog iets teveel energie dat slapen niet wat gaat worden....vanmiddag even lekker op de bank....Liefs Peet