zaterdag 4 augustus 2012

Summer Party

Het was weer tijd voor mijn Art Journal en ik heb weer twee bladzijdes bewerkt...
Ik heb eerst de bladzijdes bespoten met verschillende kleuren Homde Made Glimmermist en met de heattool gedroogd ( had weer is geen geduld hihi)  Vervolgens heb ik er een afdruk op gemaakt met een stempel die je bij het tijdschrift Creativity kreeg ( erg leuk blad voor weinig.) Deze stempel heb ik nogmaals afgedrukt op een rest stuk scrap afval en hier uit de jurk geknipt en op de afdruk in me boekje geplakt.
Met Rub Ons Afwrijfletters heb ik het woord Summer gemaakt en Party is een stempel afdru. De bloem is een sticker waarvan ik de binnenkant van de bloem heb voorzien van een laagje Stickels.
De dame heb ik ook voorzien van een sticker van een bloem en een blad. Rondom de bladzijdes heb ik swirls gestempelt en omtrokken met een witte gelpen. Daarna heb ik wat kleine afdrukjes gemaakt van een soort van sneeuwvlokjes en onder aan de pagina heb ik er een steeltje en een blaadje aan getekend zodat het bloemen werden. In het midden van de sneeuwvlok een drupje Liquid Pearls. De randen heb ik tenslotte nog een kleurtje gegeven met Parelmoer verf van de Xenos. Om de bladzijdes een beschermlaagje te geven heb ik deze ingesmeert met Modge Podge en goed laten drogen...Knuffies en bedankt voor jullie bezoekje..Peet