maandag 19 maart 2012

Ouderwets Naaikissie

Ik was al een tijd aan het kijken in de kringloopwinkel of ze daar geen oude naaikist hadden en ineens schoot het me vorige week in me hoofd...mams heeft er nog een. Dus ik mams gevraagd en ik was net op tijd want ze wilde hem net op marktplaats zetten ( dom doe je toch niet zoiets :-)..). Gisteren heb ik daar heerlijk friet gegeten en heb ik de naaikist mee naar huis genomen met een vreemd kijkende Rob naast me...Moet je daar nu weer mee??
Wit schilderen natuurlijk. Niet echt wit maar zon mooi Brocante kleur. Deze kist bestaat uit twee delen, het bovenste kan er af en dan hou je een soort van tafeltje over..helemaal leuk toch?
Mams zei nog...dan haal ik de prut die er in zit wel uit. Nou gelukkig heeft ze dat niet gedaan want er zitten leuke dingen in..
Knoopjes, garen, oude borduurpatronen...
Nog meer garen :-)
en dit vind ik zelf wel erg leuk...
Een oud naaiboekje, vind alleen de voorkant al helemaal leuk..
Das toch enig zo... Nog niet zo heel lang geleden had ik nog zoiets van..Moet je met die oude Meuk en nu...kan me niet Meukerig genoeg zijn. Nu heb ik mooi weer een nieuwe missie op de rommelmarkten en kringloopwinkels...op zoek naar oud naaigerei en....eerst ff op zoek naar een mooie kleur verf..Knuf Peet