zaterdag 11 december 2010

En De Winaar Is....

Wat was het ontzettend leuk om al jullie sinterklaas herinneringen te lezen en wat zaten er een boel herkenbare verhalen tussen. Een van mijn leukste ( nou ja leuk hihi) herrinering was dat ik altijd raadde wat er in het pakje zat en ik het ook altijd goed had, tot ergenis van mijn ouders natuurlijk. De jaren er op werd mij dan ook verboden om te raden en dan deed ik het stiekem toch in gedachten en een plezier had ik in mezelf als ik het toch weer goed had.

Zal ik nu onder trommelgeroffel de winnaar bekend maken, ik heb de kids een getal laten noemen want ik vond alle verhalen wel leuk en ik kan moeilijk de lintjes in stukken knippen zodat ik iedereen een stukje kon sturen.

Is als winnaar uit de bus gekomen...Van Harte Meid en als je me even je adres stuurt doe ik de vlop op de bus peetjes-freubelsite@live.nl ..Liefs Peet en morgen plaats ik een nieuwe candy voor de liefhebbers.

5 opmerkingen:

 1. Proficiat voor Jeanet !

  groetjes,
  Sonja
  http://scrapadoe.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeanet: gefeliciteerd!
  En Peet: ik hoop de je volgende candy weer zo'n leuke opdracht heeft!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Jeanet. Veel plezier met je nieuwe lintjes. Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeanet van harte, veel strik plezier met je candy.

  Groetjes Susanne

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet