dinsdag 31 augustus 2010

Antwoord op de vraag van CreaNora

Ik kreeg van de week van CreaNora de vraag of ik tips had wat de hotfix betreft. Ik dacht ik zet hier maar even mijn antwoord neer, wie weet dat er nog meer er wat aan hebben.

De hotfix applicator heb ik ooit eens voor een prikje op marktplaats gekocht en ik heb er tot op de dag van vandaag nog geen spijt van. Hij heeft dan wel eerst een tijd in de kast gelegen omdat ik er niet mee deed wat ik er eigenlijk mee wilde doen namelijk mijn eigen t-shirts bewerken. Dus toen ik op blogland zag dat je ook hotfix op kaartjes kon gebruiken was het hek van de dam natuurlijk.

Ik gebruik zelf deze Hotfix applicator en deze set zoals hierboven staat afgebeeld is voor 17,95 euro te koop bij Paperflowers. Hier haal ik mijn hotfix steentjes ( en flowers) altijd vandaan. Ze zijn goedkoop en ze hebben er een goede service en zekers ook niet onbelangrijk...ze hebben er vaak leuke acties zoals nu....Alle hotfix Dumstones ( halve pareltjes) voor 1 euro. Er zitten 200 stuks in een zakje dus echt een koopje. Neem is een kijkje op hun site en mocht je nog meer willen weten laat het me dan even weten. ..Liefs Peet

2 opmerkingen:

 1. Geweldig! Ik ben verkocht ;o) kan niet wachten om er een aan te schaffen. Wordt vervolgd...
  Bedankt ook voor de link meisje!
  Smak, smak
  Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, zo af en toe opruimen is erg handig. Je komt van alles tegen en na afloop kun je weer vanalles vinden. Of je ruimt het ergens anders op en kunt het niet terugvinden...... (ben mijn mica kwijt, te goed opgeruimd denk ik)
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet