donderdag 9 juni 2011

Hi...

Ik was dus eigenlijk niet van plan om een kaart te maken omdat ik van plan was om een filmpje te maken. Ik heb verschillende mailtjes gekregen over hoe ik dingen opberg, mijn kleuren bij mekaar zoek enz. Maar.. ik kwam dit leuke stempeltje van Prima Marketing tegen EN ik moest nog een jongenskaartje hebben dus...1 en 1 is ...een kaartje..
De kaart is voor een simpel jongentje, klinkt onaardig maar zo bedoel ik het niet, het jochie houd nu eenmaal niet van te veel toeters en bellen en dan ook met alles. Doe maar normaal dan ben je al gek genoeg denkt hij. Vandaar dus dit ietwat saaie kaart naar mijn mening. Moet zeggen dat hij nu wel erg flets overkomt, hier op tafel zit er toch meer kleur in. Ik heb net  nadat ik de foto had genomen het lint nog wat bestempelt met kleine sterren, niet teveel. Dus die moeten jullie er maar even bijdenken, ik had geen zin meer om opnieuw een foto te maken...sorry.

Mochten jullie nog iets willen weten wat ik in mijn filmpje kan bespreken/laten zien dan hoor ik het wel...Liefs Peet

3 opmerkingen:

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet