woensdag 25 juli 2012

Good Old Days

Als jullie dit lezen geniet ik nog lekker van mijn vakantie en misschien sommige van jullie ook wel. Ben ik op vakantie met mijn blog bezig...welnee ik heb het gewoon op datum ingesteld en hoppa pc doet de rest..Ik heb voor de vakantie nog  Art Journal Pages gemaakt en dacht, laat ik die nog even zien in de vakantie..hoeven jullie het niet zolang zonder mij te doen ( sow eigendunk zeg..)..
De bladzijdes heb ik eerst voorzien van een dikke laag Gesso en toen deze nog lekker nat was heb ik er een stuk oud kant in gedrukt en zo kreeg ik een mooi relief.( in het midden van het boekje nog te zien ). Vervolgens heb ik stempel afdrukken van een plant ( rechts) en een frambozen struik ( linksboven) gemaakt en deze ingekleurd met Paintdabbers. Met de heattool gedroogd want ow mijn geduld. Vervolgens heb ik op een stuk vloeipapier tekstafdrukken gemaakt met Stazon inkt, deze in stukken gescheurd en op de kop ( dus de inkt zijde naar beneden ) op mijn bladzijdes geplakt met Mod Podge.


De randen van beide bladzijdes heb ik bewerkt met Gold Parelmoer verf ( xenos) gewoon lekker met de vinger er op gesmeerd en laten drogen. De hond is een poezieplaatje van de Action en de letters komen van een scrapvel af.
De bloemen komen ook van een scrapvel af en in het midden heb ik een dotje Liquid Pearl gedaan. Evenals om de hele rand van beide bladzijdes. Om de letters en de bloemen heb ik een lijntje gemaakt met een witte gelpen, net weer dat beetje extra. Luitjes...bedankt voor jullie bezoekje en tot snel...Knuf Peet

6 opmerkingen:

 1. Fijn dat we ook tijdens je vakantie nog iets van je horen. Mooi geworden hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was al verbaasd dat ik je berichtje in de lijst lijs zag staan, ik dacht is ze nu al weer terug. Maar nee je bent nog lekker erop uit, en je boft met het heerlijke weer. En gelijk heb je laar de pc het werk maar doen, dan hebben wij nog wat te zien, En ik moet zeggen het is de moeite waard wat ontzettend leuk zeg.

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat weer een pracht creatie,geniet nog lekker van je vakantie,het weer speelt in ieder geval goed mee.

  Groetjes CHristina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prachtig gemaakt Petra.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi hoor Petra,en de techniek staat voor niets,blijkt weer wel,maar je handwerk doet het ook goed hoor!Geniet maar lekker van je vakantie,het weer heb je mee,groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn deze pagina's prachtig geworden zeg. Wat een leuke technieken heb je weer gebruikt, heb ik weer wat aan ha ha.
  Al met al wordt dit een heel mooi boek, die je (denk ik) vaak in de handen hebt.

  Lieve groetjes,
  Kethy

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet