woensdag 6 november 2013

Anti Static Pad...

De freubelkonten die veel met embossingpoeder werken weten wel wat dit is.Met dit kussentje ga je eerst over je papier heen voordat je het bestempelt met Versamark inkt en daarna bestrooit met Embossingpoeder. Het schijnt dat je papier dan minder statisch is en er alleen embossingpoeder op de inkt komt te zitten. Het zal allemaal wel maar ik ben nooit zo van dit soort " aparte " dingen. Ik denk dan altijd dat het weer een verkoperspraatje is. Maar...... ( jullie voelen hem al aankomen...)..nu ik zag dat je deze pads met simpele huis, tuin en keuken artikelen kunt maken ben ik toch nieuwsgierig geworden en heb er eentje gemaakt..


Ik wilde het eerst met de naaimachien doen maar toen ik naar dat beestje keek en alle scenario`s weer voor bij zag komen dacht ik....ik doe het wel ff met het handje en...lekker rommelig ( past wel bij mij).


En aangezien ik lekker met mijn rug tegen de verwarming zat heb ik er maar een paar meer gemaakt, je kunt ze maar op voorraad hebben denk ik dan. En nu hoor ik jullie denken...werkt het...Ik heb natuurlijk geen vergelijk omdat ik de orginele niet ken en heb gebruikt maar ik heb toch minder embossingpoeder op mijn papier zitten nu ik eerst met deze pad erover ben gegaan. Zo zie je maar weer, waar je toch zo je ??? bij hebt blijkt dus echt geen onzin te zijn. Weer wat geleerd....Knuf en een fijne woensdag Peet

7 opmerkingen:

 1. hoi peet maar je maakt mij wel nieuwsgierig, want wat zit er in jou fleurige kussentjes? en met wat voor stof heb je ze gemaakt!
  groetjes,corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende het originele kussentje al hoor en het is inderdaad geen onzin. Wel leuk dat jij ze weer zelf hebt weten te maken. Zijn lekker fleurig terwijl de mijne saai wit is ;-)

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben ook wel benieuwd, iemand vertelde mij dat je het met maizena kan doen....
  Heb jij dat er ook in zitten?
  xxx angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er een gemaakt met babypoeder en een oude pantykous.
  Werkt heel goed!
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had dit wel gezien in de winkel maar dacht ook, tja, alweer iets om ons aan te smeren......lol. Maar, jij hebt iets gevonden dus, bedankt voor de tip ,daar zijn we hier dol op! Je vorige kaart is een schatje zeg, zo mooi gemaakt weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had er inderdaad wel eens over gehoord op youtube. Maar nu wil ik wel graag weten wat je er in hebt te zitten, want dat is mij niet duidelijk uit je verhaal.
  Degene die je gemaakt hebt is wel lekker vrolijk op je bureau, mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je er in zitten, want het originele daar zit volgens mij poederachtig spul in.
  Ze zijn echt leuk geworden.

  Groetjes Willy

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet