woensdag 3 april 2013

Winterse Woensdag

Tjemigdepemig, tis alweer woensdag en dus tijd voor een wintercreatie. Ik was gister bezig met de kaart en Mike kwam ff kijken en riep heel verbaasd..Een kerstkaart ben je daar niet veel te vroeg mee?? Dat snuutje erbij geweldig. Wat heet vroeg, ik was eerst niet zo van het vroege en vond oktober vroeg genoeg maar elk jaar kwam ik weer in tijd nood dus vandaar dat ik mijn geloof maar ff over boord heb gegooit en nu al vast begin...
Een kaartje in de traditionele kerstkleuren haha. Hou ik ook niet zo van dus weer een geloof die ik ff over boord heb gegooit.
Het papier, de tekst, de bakers twine en de brad zijn van Stampin`Up. Mooie tekst vind ik dit. De bloem / sneeuwvlok, ben er zelf nog niet acher onder welke noemer ik dit kan plaatsen is van Spellbinders. De randen zijn allemaal weer bewerkt met Distress Vintage Photo. Ik leg eerst altijd de delen los op mekaar zodat ik nog kan schuiven als ik het niet mooi vind en ik het lag in de planning om de randen is niet te bewerken. Nou het lag allemaal op mekaar en ik dacht bij mezelf...Waar is me distress?? Ik vind dat toch mooier op de kaarten.

Dan heb ik voor de nieuwsgierige onder ons hahaha een sneakpeak van mijn volgende kliederwerk oftewel mijn Art Journaling..
Of we straks nog iets van de ondergrond zien is nog maar de vraag...just kidding :-).
Bedankt weer dat jullie de moeite hebben genomen om even op me blog te stoppen....Dikke knuf en tot Blogs Peet

6 opmerkingen:

 1. hoi peet
  nou traditioneel of niet vind je kerstkaart er super mooi uitzien en die distress maakt de kaart even iets specialer:-))
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè ja dat herken ik. Ik doe tegenwoordig bijna automatisch de randen distressen, gaat helemaal vanzelf.
  Mooie kaart. Mooie kleuren.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O Wat mooi weer, en ja het is vroeg om al Kerstkaarten te maken maar daardoor kun je ze wel lekker op je gemak maken. Ik heb totaal geen inspiratie als ik iets "moet" maken dus vind dit wel een goed plan.
  Ik heb trouwens een kaart gemaakt met daarin een afdruk van een stempel die ik bij jou gewonnen had,de teksten zijn echt prachtig.
  liefs Hanny ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben ook niet zo van de traditionele kleuren maar ja, soms, zo af en toe toch weer wel hihi.
  Je kerstkaart is schitterend geworden en ja.....nu heb je me ook nog nieuwsgierig gemaakt met je sneak-peak.....

  groetjes Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is onmiskenbaar een Kerstkaart. Beetje vroeg, Mike heeft gelijk. Maar dan kan hij nog wat stof vangen voor hij op de post gaat!
  Heel mooi gemaakt.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een schitterende kaart Petra.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet