donderdag 27 mei 2010

Inspire

Hoe de cake-jes hebben gesmaakt zou ik niet weten want we hadden toch maar besloten om een asperge taart te maken en wat hebben we gesmikkelt. Nooit bakken tegen vijf uur want ipv aardappels, tuinbonen en worst hebben we met zijn alle de taart gegeten. Best lekker want nu hoef ik vanavond niet te koken hihi. Als het goed is gaan we vanmiddag na school alsnog cake-jes bakken maar ja...eerst zien he?
Ik heb weer even met me cricut gespeelt en deze kaart ermee gemaakt...

De tekst en de bloemen zijn met de cardrige Home Accents gemaakt en das toch zon leuke cardrigde. Als achtergrond heb ik de creatable van Marianne Design gebruikt en met distress Bundled Sage en Vintage Photo bewerkt. Aan de zijkant heb ik met Vintage Photo kleine vlinders gestempeld.het papier wat ik heb gebruikt is van Basic Grey en een restant van Graphic45.

De label/kaart die je uit de envelop trekt heb ik bewust rustig gehouden zodat ik ruimte genoeg heb om er een leuke tekst/boodschap op te kunnen zetten als ik de kaart gebruik. Ga ik nu even kijken of de bakker de broodjes weer bruin gebakken heeft want ik moet op tijd op school zijn want ik moet Daniel opgeven voor de avond4daagse. Die is ook alweer bijna en Daniel heeft een hekel aan lopen maar met de avond4daagse staat hij vootaan. .. Enjoy Your Day...Liefs Peet

9 opmerkingen:

 1. wat een schitterend kaartje is het geworden echt prachtig gewoon, ja di cricut staat ook op mijn verlanglijsje maar dan moet er toch echt een financiele mee valler mijn kant op komen. ( hihi) aaah en aspergetaart dat klink echt heerlijk.laat me ff weten wanneer je de volgende maakt dan zet maar een bordje extra op tafel.
  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schitterend kaartje peet
  erg leuk gedaan
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart Peet!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtig kaartje Peet een snoeppieeeeeee

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een super kaart! Ik heb die cartrigde ook, ik wist niet dat er zo'n mooi label op stond. Mmmm, efkes gaan opvissen denk ik ;o)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. whaaa een schitterend label kaartje erg mooi!!

  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi kaartje! Maar de avond4daagse is hier al lang afgelopen! Nooit geweten dat wij hier in Groningen "voorop" lopen. Loop je zelf mee?
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. erg mooie kaart peet super ziet dat er uit.

  groetjes van de "muts"

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet