zondag 18 maart 2012

Potje...

Wat een super leuke reacties hebben jullie gegeven op mijn vorige post zeg, erg leuk om te lezen en wat straks misschien nog leuker is ..om jullie creaties te zien dus aan de slag dames :-). Ik had nog wat kleine restjes van het kant en stof over en dat was toch zonde om weg te gooien dus heb ik er een potje mee versierd. Zoals jullie misschien wel weten gebruik ik regelmatig zeezout en dat had ik nog in zon duffe verpakking zitten...nu niet meer...
Ik had nog een klein jampotje ( heerlijk dat hamsteren hihi) en die heb ik een kleine face-lift gegeven voor mijn zeezout in te doen.
De zilveren " band " boven en onder aan het kant komen van mijn slippers af :-)...ja hamsters kunnen alles gebruiken, vorig jaar gingen mijn slippers kapot en ik dacht...dat band knip ik er maar is af...you never know.
Om de " buik " van het potje heb ik een stuk gehaakt kleedje geplakt, lag ook nog ergens in een doos te niksen dus die heb ik aan een reep geknipt en opgeplakt met mijn lijmpistool. Daarna heb ik van kant een soort van Rozet gemaakt en op de buik geplakt, wat veertjes en roosjes van het kruidvat. persoonlijk vind ik de veertjes iets aan de lange kant maar ik vind het ook weer zonde om ze te knippen dus...we wennen er wel aan.
Op de deksel heb ik een stukje stof geplakt en rondom weer het leuke bloementjes band ( daffie..geen idee waar die is gehaald want ik heb het van mijn mamsje ) en wat roosjes van de Kruidvat..Wens ik jullie een fijne zondag ..Knuf Peet

9 opmerkingen:

 1. Nou, kijk toch eens......ALWEER zo leuk gemaakt!!
  Enne.....dat lint, ik hou mijn oogjes open, wie weet kom ik het nog wel eens tegen :-)
  Fijne zondag verder, lieve groet, Daphne.
  En vooral lekker blijven hamsteren.....hi hi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heb je dit toch weer schitterend gemaakt,
  blijf vooral doorgaan met hamsteren, je maakt er telkens weer te gekke creaties mee.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Petra,
  Bedankt dat je mijn volger bent geworden. Ik heb net eens even jouw blogje doorgespit en kom heel leuke dingen tegen. Nu snap ik wat je bedoelt, hamsteren en net zo lang wachten tot je er een bestemming voor weet. Heerlijk! We zitten wel een beetje op de zelfde golflengte. Leuk hoor, ik ga jou natuurlijk vanaf nu ook volgen. Veel hamster- en creaplezier.
  Fijne zondag
  Liefs Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En kom maar eens op het idee! Wat een super mooi resultaat en prachtig van kleur!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er weer super leuk uit Petra.
  Echt geweldig.
  Het is natuurlijk tien keer leuker als zo'n duffe verpakking.
  Heb verder een fijne zondag.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik val steeds in herhaling, maar wat is het weer superleuk geworden. Ben toch zo blij dat ik op je blog terecht ben gekomen, wat een inspiratiebron ben jij.

  Fijn weekend en groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi peet
  draai je niet door met al je hergebruiken van afval,HI,HI! maar je potje is weer tegek en nu lekker genieten van je zeezout:-))
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig potje heb je gemaakt Peet! Echt super mooi!
  Enne...nog bedankt voor je tip. Ik heb het aan ons mam doorgegeven :D

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat prachtig gemaakt Petra.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet