vrijdag 23 maart 2012

Have A Wonderful Birthday...

Ik was de kleurtjes bekijken even beu en heb maar even besloten om me op een kaartje te focussen. Ik heb het idee van de Flap Kaart  van Dawn , pracht mens vind ik dat. Ik heb een beetje me eigen draai weer aan het kaartje gegeven maar vind hem zelf wel weer redelijk geslaagd..

Ik had nog een restje papier over van merk onbekend maar ik vind die glittertjes er in zo geinig, vandaar dat ik de zijkanten ook niet heb volgehangen met van alles en nog wat. De stempels zijn van de Bloomin` Beautiful serie van Stampin Up en is ingekleurd met aquarelpotloden.
En achter de " Flap " heb ik stempels gebruikt van Inkadinkado. Blijft ook een mooie stempelserie moet ik zeggen.. Ik heb wel een dubbel gevouwen kaart gebruikt zodat ik nog wel wat kan opschrijven maar de foto ben ik vergeten, is ook niet zo intressant denk ik aangezien ik de binnenkant niet versiert heb, moet immers nog in de vlop passen toch? Ga ik nu maar doen wat een beetje huisvrouw moet doen....koffie drinken dus...Goed weekend dames..Knuf Peet

8 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart heb je gemaakt hoor. Blijft toch leuk he, kaarten maken.
  Fijn weekend
  Liefs Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind al jouw ideeën leuk maar was toch blij weer even een kaartje te zien. heel leuk weer deze en ik ben meteen naar DAWN "gegaan" en heb haar berenkaart bewonderd. Geweldig wat een ideeën allemaal.
  groetjes en een fijne dag. Ben heel benieuwd wat je nu met die naaibox gaat doen. Mijn dochter heeft er ook zo een en toevallig gisteren weer te voorschijn gehaald.
  Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart Petra, als je niet weet naar wie je m moet sturen mag dat gerust naar mij hoor (hihi) ben bijna jarig.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi peet
  een gave kaart in een erg leuk model,dus kaarten maken blijft dus ook leuk:-)
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig mooi kaartje Petra.
  Echt schitterend.
  Heb een heel fijn weekend.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart zeg.
  Die kende ik nog niet.
  Lijkt me ook leuk om te maken beetje een extra kaart op een kaart.
  Mooie kleurtjes ook.
  Fijn weekend, liefs, Daph

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Petra

  Dit kaartje is erg mooi, maar de rest ook, wat maak jij leuke dingen. Ik ben via via op je blog terecht gekomen en ben gelijk volger geworden. Sinds ik zelf een blog heb ontdek ik steeds meer leuke creatieve mensen. Ik ben al benieuwd naar je volgende creatie.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super bedankt voor deze mooie kaart!!!! is in het echie nog mooier dan op de foto. Staat op de kast te pronken hoor.

  Liefs Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet