maandag 4 oktober 2010

Ha Ha mijn test filmpje

Dat valt nog niet mee zo een filmpje op te nemen, ik zit dus precies voor het raam met mijn buro en de zon kwam heerlijk me kamertje binnen tijdens het filmpje.Het is zonder geluid aangezien het hier een hels lawaai was was ik er met de beste bedoeling niet boven uit gekomen, tis geen superfilm maar aldoende leert men toch?...Liefs Peet


Iemand enig idee hoe ik de grote van deze video kan verkleinen, tis nu wel een onbenullig beeld niet?

11 opmerkingen:

 1. Nou dat is toevallig! Ik had je filmpje al aangeklikt bij Youtube... om eens te kijken hoe andere mensen dat deden... Er stonden er niet zoveel op in het nederlands. Leuk filmpje hoor en ik heb ook geen idee hoe je hem kan verkleinen. Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om je eens aan het "werk" te zien! En waarom verkleinen? Ik zie het zo prima en anders moet ik nog een brilletje meer opzetten. :-)
  Mag ik eens vragen welk merk aquarelpotloden je gebruikt?
  Groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was leuk om eens te kijken hoe jij inkleurt! Maar het was wel stillekes en ik denk dat jij gewoonlijk meer lawaai maakt {;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk filmpje Peet
  ook is leuk om te zien hoe een ander het doet
  maar ik vind het fijner met geluid
  groetjes lenny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het (ook al is het zonder geluid) een zeer geslaagd filmpje hoor. En ik vind dat je de maat ook wel zo mag houden, vind de meeste filmpjes erg klein en deze is lekker duidelijk.
  Wat is dat voor een ding wat je na het kleuren gebruikt?? Ik heb zelf aquarel potloden (nog nooit voor stempel afdrukjes gebruikt) maar daar zit zo een onbenullig kwastje bij en dit ziet er super handig uit.

  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Petra,

  Het is ook zonder geluid een geslaagd filmpje.
  Wat voor papier gebruik jij voor je afdrukjes?

  Gr...Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Peet.. Wat leuk dat je de wereld van 'filmpjes' maken aan het veroveren bent. Knap hoor. Ik vind het al heel geslaagd! En ik ben het helemaal eens met je andere vriendinnen.. doe maar niet verkleinen. Dit is perfect. En wat een scheetig plaatje was je aan het in kleuren. Zo liefelijk.

  Ik ben trouwens zo blij dat ik weer een berichtje bij je kan plaatsen. Om een of andere reden lukte het me niet de afgelopen maand.. iedere keer verdween mijn reactie in het niets.. vreemde computer.. :) Ik maak er gelijk maar weer even gebruik van. Je blog is super..

  Ik heb zelfs je verjaardag gemist. Helemaal niet leuk.. Hoop dat je een hele leuke dag hebt gehad met alle die je lief zijn. Wat een mooie foto van je op je profile.. Super.

  Liefs van Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallootjes bedankt voor de leuke reacties en van de week ga ik een nieuw filmpje maken waar in ik laat zien welke potloden, papier enz gebruik. Dit was echt een proef filmpje en ik vind de reacties zo leuk dat ik benieuwd ben wat jullie straks zeggen als ik praat hahaha. Ik heb inmiddels al verschijnende dingen geplant voor een filmpje dus...heb de smaak te pakken...Liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Petra, Leuk om te horen dat er meer fimpjes komen! Ik kijk er naar uit! Ik ben benieuwd wat je allemaal voor ons in gedachten hebt. Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wij willen filmpjes! Wij willen filmpjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het helemaal super je filmke !!!
  Echt geweldig !!!
  Ben inderdaad ook heel benieuwd om te weten met welke potloden want volgens mij is dit met water en Derwent is met alcohol toch?
  En ik heb 'gewone' aquarelpotloden van mijn mammie gekregen dus ben benieuwd voor je uitleg !!!
  Oh ja en pas op daar in Cannes want hier komt Peetje !!!!!
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet