maandag 8 november 2010

Winter Welcome....

Een tijdje terug heeft onze hond Laika een soort van kampioenschap gedaan en heeft daar een aanmoedigingsprijs gewonnen. Laika is nog al onbenullig, te enthousiast en wil nog wel eens de boel op stelten zetten. Gisteren hebben we wat fotos gemaakt van Laika met haar prijs.

Toen gisteren de kids na een gezellig weekendje logeren heerlijk in bed lagen heb ik nog een kaart gemaakt met theezakjes. Er stond me iets bij dat er ergens een challenge was om een kaart te maken in niet traditionele kerstkleuren...is die goed gelukt toch alleen... kwam ik er net achter dat het bij Marianne Design is en er een plaatje/stempel van haar bij moet staan. Goed weer een excuus om te freubelen zeg ik maar.
In het midden van de theezakjesrozet/bloem heb ik van vellum een bloem gemaakt met kleine hulstblaadjes erop om zo toch wat van de kerst terug te halen in de kaart. De tekst boven op de kaart is een sticker en ik ben er zelf niet kapot van omdat je te duidelijk kunt zien dat het een sticker is en dat vind ik wel jammer..volgende keer hou ik het gewoon bij een tekststempel of Rub ons. De swirls zijn van Marianne design en de bloempjes zijn uitgestanst met een pons van de Action. Met liquid Pearls heb ik de kern van de bloem gemaakt... Liefs en een fijne maandag Peet

10 opmerkingen:

 1. prachtig is dit originele kaartje, en wat een leuke foto van laika,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke hond, Peet! Is toch niet echt onbenullig als je er prijzen mee wint :-))
  Prachtig kaartje met al die swirls en de theezakjes. Wat ben je toch produktief!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schitterende kaart peet
  erg leuk gedaan
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart Peet!
  wat een mooie foto van Laika.
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Peetje!

  Oeh, je hebt nu wel een beetje zware achtergrond op je bloggie, m'n computertje heb er moeite mee... Wat een mooie kaart heb je gemaakt, super! En leuke foto van je hond! Goh, ik ben ook een klunsje, maar daar verdien ik nou nooit awards mee, hi hi!

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een schattige hond zeg, gefeliciteerd met het behalen van de prijs..
  en wat een leuke kaart heb je weer gemaakt.
  gr arina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een heel leuk winterkaartje.
  Ik heb een award voor je op mijn blog. Kom je hem halen? Ik zou niet de trein nemen, die schijnt nogal veel last te hebben van de vallende blaadjes.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kaart, [rachtige swirls.

  gr, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Thumbs up voor Laika, knap hoor! Je kerstkaartje is zeer mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtig kaart Petra.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet