zaterdag 30 april 2011

Wat Een Geluk...

Ik heb mezelf vandaag is een lekker freubeldagje beloofd maar eerst ben ik vanmorgen naar de kindermarkt geweest. Ik was heerlijk vroeg en ik kon met gemak langs alle kleedjes zonder me groen en geel te ergeren dat je finaal aan de kant werd gedrukt. Ik heb leuke dingen gezien maar....ik was op de fiets en kon dus niet teveel kopen. Heb alleen voor de oudste Pokemon kaarten gehaald en voor de kleine een huis van Littlest pet shop met wat diertjes erbij. Wat zullen ze weer blij zijn met zon een lieve mama :-).
Mams is ook weer blij dat ze heerlijk aan de freubel kon en is want ik ben nog niet klaar. De kids zijn logeren en Rob gaat straks de kroeg in dus heeft Peetje heerlijk de tijd om te freubelen. Ik heb net een kaartje gemaakt met... heel verrassend een magnolia.
Ik was zo heerlijk aan het kleuren dat ik vergeten ben de kleuren aquamarkers apart te leggen dus ik heb geen idee welke kleuren ik heb gebruikt. Soms ( lees wel,,,,heel soms) ruim ik iets te snel op. Ga ik nu snel verder met me volgend projectje die hier ligt te schreeuwen op mijn buro om af gemaakt te worden... Fijne zaterdag...Liefs Peet

6 opmerkingen:

 1. Heeej Peet

  Altijd leuk zo rondstruinen over de kindermarkt. Je kinderen zullen vast en zeker erg blij zijn met zulke leuke cadeautjes.
  En wat fijn om te horen dat je weer aan het knutselen bent geslagen.
  Je kaartje ziet er super uit.

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schrijf je weer een heerlijk verhaal meis lekker he struinen over de vrijmarkt .
  en je kaartje is wel helemaal leuk dank je wel voor je bezoekje aan mijn blog

  Dikke knuf Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, Pokemon! Daar hebben wij ook mappen vol van! Maar als je ze nu nog nodig hebt, dan spelen ze er vast mee. Doet hij ook toernooien?
  Leuk kaartje!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuk kaartje heb je gemaakt leuke kleurtjes !!

  groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi

  een prachtig kaartje!!

  erg leuke kleurtjes!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig lief kaartje, Peet!!
  Ik vind de kleurtjes helemaal super!
  Fijne dag en lieve groetjes Brenda ♥ ♥ ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet