dinsdag 24 augustus 2010


Zoals ik gisteren al vermelde heeft Daniel zondag heerlijk in de tuin staan zagen, timmeren en verven. Ik heb op mijn hobbyburo al mijn pennen, scharen enz in lege groenteblikken staan. Persoonlijk vind ik dat wel geinig zo al die zilver gekleurde blikjes maar Daniel vond het maar niets en heeft voor mij zoals hij het zelf noemt Een Rotzooibak gemaakt. 
Eerst heeft hij zelf de maten een beetje uitgemeten en met zijn eigen kinderzaag geprobeert plankjes te zagen maar toen die in zag dat dit toch wel heel lang ging duren werd Rob uit zijn stoel gevist en kreeg deze de opdracht om toch even wat plankjes te zagen. Hij heeft daarna alle potjes verf die moeders in de loop der tijd heeft verzameld gepakt en is heerlijk aan het verven geslagen. Ik ben er super blij mee en Daniel is bere trots. Nu wilde ik hem inladen met al mijn pennen en prutel maar daar was meneer het niet mee eens. Hij zou dat wel even doen en nu zit die heerlijk op de grond te vakjes te vullen. Onder tussen heb ik maar even een lay out gemaakt van Daniel in actie met de kwast.
Ik heb hem weer vrij rustig gehouden,. De Cardstock heb ik bespoten met een soort Glimmermist zodat je van die leuke verfspetters op het blad krijgt, vond ik wel toepasselijk bij deze foto. Ik had zondag ook een foto gemaakt van de verfpotjes en die van de foto heb ik nu de deksels uitgeknipt en naast de foto van Daniel geplakt. Daniel vond hem zo wel mooi zat en dus heb ik hem verder maar zo gelaten...best leuk toch? Liefs Peet

8 opmerkingen:

 1. Heel knap gedaan, zowel de LO als de rotzooibak!;-)
  Toch superlief van je zoon hij mag hier ook eens langs komen, rotzooi genoeg!Hihi!
  Liefs, Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk , en lief van je zoon, dat ie spontaan iets voor je ging maken. Geweldig!!

  groejtes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Peet,

  Wat een superlieve zoon heb je toch en wat gezellig dat hij de "knutselgenen" van mam heeft.
  Geniet er van , want als ze groter worden gaat het eraf hoor.
  Onze zoon Django is nu 30 jaar en heeft helemaal niks meer met knutselen, al geeft hij me nog steeds complimentjes en zoekt ook mee op youtube voor filmpjes voor me.
  Wel toen hij klein was, toen was het elke woensdagmiddag knutselen geblazen en zo zat hij al als 7 jarige jongen een pergamanokaart voor oma te maken, compleet met alle technieken.
  Jammer dat ik toen nog niet scrapte en er geen foto van heb, de kaart heeft oma trouwens nog steeds in haar bezit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat geweldig! Slimme jongen!
  o ja, die lay out is ook leuk
  hihi
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nou dat is toch een lief gebaar dat je zoon een rotzooi bak heeft gemaakt...
  so cute..
  gr arina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daniël weet hoe hij zijn mama moet verwennen! En dan nog met zo'n handige bak voor op je bureau, dat heeft hij knap gedaan!! Die LO is schitterend gedaan en wat schattig dat kleine verfdoosje.
  Groetjes Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig verhaal en superlief van Daniel en wat een mooie toepasselijke Lo heb je ervan gemaakt
  liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat zijn jullie gezellig bezig:)
  geniet er maar lekker van, hopelijk blijft je zoon zo aan de knutsel, altijd handig als ze handen goed werk aflevert;)
  groetjes nonna

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet