woensdag 5 augustus 2009

Leuke achtergrond maken met stickers

Iedereen heeft haast wel wat stickervellen die je niet meer gebruikt, ik in ieder geval wel en heb het volgende bedacht. Wat heb je nodig, een stickervel, een stuk papier, sponsjes en diverse kleuren inkt maar chalk kan ook heel goed.
Plak de sticker willekeurig op het papier. Voor een leuk effect kun je wat stickers over de rand plakken. Tip...Plak eerst de sticker op je broek zodat de meeste plak er af is.
Spons dat de bladeren in mijn geval in, ik heb verschillende kleuren gebruikt, bruin, geel en oranje. De rest van het papier heb ik licht gesponst met eerst bruin en vervolgens wat groen.


Haal dan voorzichtig de stickers eraf en is dit uiteindelijk het resultaat. Tip...Plak de gebruikte stickers op een plastic insteekhoes zodat je ze nogmaals kunt gebruiken.
Dit kaartje heb ik er uiteindelijk mee gemaakt en ik moet zeggen.......vind hem wel zeer geslaagd.
Enjoy your day...Liefs Peet
2 opmerkingen:

 1. Zoooooooooo jij bent goed bezig geweest !! Wat een prachtige nieuwe dingen heb je er weer op staan! Dit met die stickers vindt ik een super mooi effect!

  Glitter, daar ben ik ook gek op. Wist je dat je met een Quickie gluepen (is echt net een pen)en fijne strooiglitter ook hele kleine accentjes kunt laten glitteren?

  Liefs,
  Ellis

  PS. op de één of andere manier komen sommige plaatjes me toch zó bekend voor....;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet