dinsdag 10 november 2009

en toen moest ik niezen....

Hallo Dames....
Was ik gisteren toch lekker aan de freubel met deze kaart, wou nog even een tekst op de kaart stempelen en toen....moest ik niezen en toen ik de stempel op de kaart wilde drukken :-(.
De tekst zit er nu dus een beetje scheef op en wou ik dat kaartje verwijderen en er andere op te plakken maar ik heb schijnbaar sterke lijm want ik nam de hele kaart zowat mee.
Dus laat ik het maar zo.
De kaart lijkt zo een beetje saai maar das niet zo hoor...aan de rechterkant heb ik papier gebruikt en daar staat een soort van stuk recept op en als ik er teveel toeters en bellen er op zou plakken zou je er niets meer van zien en dat vond ik zonde.
De kerstboom heb ik versiert met verschillende kleuren stickels en toen ik het af had moest ik aan onze kerstboom denken...die heeft dezelfde knal kleuren aan ballen.
Benieuwd wat jullie er van vinden.
Enjoy Your Day.
Liefs Peet

Hello Ladys..
Yesterday i was almost ready with this card, the only thing i needed to do was stamp a text. And just at that time i had to...sneeze :-(.
So the text isnt straight, i tried to pull the little card from the other ne but i took all the paper with it so i just left it the way it was.
The card seems a little bit bored but thats isnt....the paper on the right side has a piece of recept and i didnt want to put to much on it otherwise you would see anything of that recept.
The stamps of the z-mas tree is decorate with stickels and when i finisched the tree i had to think on our own thee.....the decorations has the same colours that i used.
Well let me know what youthink of the card.
Enjoy Your Day.
Love Peet

8 opmerkingen:

 1. schitterende kaart;)
  groetjes chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi hoi,
  wat een ontzettend mooi kaartje is het geworden. en wat betreft het stempeltje , ja kan gebeuren toch ( hihi) zeg je toch gewoon dat het zo hoort.
  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Peet,

  Ik zie er eigenlijk niet veel van hoor;)
  Maar hij is wel weer prachtig geworden!

  Groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whihihi ik moet zeggen: juist door zo een verhaaltje erbij over dat niezen is de kaart nog veel leuker, daarbij zo goed zie je het ook niet eens! vind de boom versiering echt super leuk! *hou van Glitters*

  Liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ontzettend mooi kaartje geworden hoor, vindt de kleuren ook erg mooi, ach en wat maakt het uit dat het een beetje scheef zit het handgemaakt toch

  Groetjes,

  Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha!
  Heb ik via de computer het niezen naar
  jou overgebracht....
  Maar het is een mooie kaart geworden, mooie kleuren en de spettervlekken..ah joh, daar zie je niks van!
  Groetjes HEnny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. HAHAHA!!! hindert niks hoor peet dat ie scheef zit. Als ik nu scheef ga zitten dan is het helemaal goed. en je kaartje vind ik weer een toppertje.

  Liefs ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha. Nog gezondheid dan! En wat het kaartje betrefd, hij is er niet minder mooi om geworden hoor.
  Erg leuk zelfs!

  Enne..youve got mail!!

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet