vrijdag 27 november 2009

Sinterklaas weekend.Hallo Dames...
Wat kan een mens toch druk zijn he en dat terwijl er nog van alles gedaan moet worden pffff de dagen hebben op het moment uren tekort.
Vanmorgen moest ik eerst naar de finale van de voorleeswedstrijd waar Mike een van de zeven finalisten was en...
Hij heeft gewonnen, zo trots als een pauw dat knulletje en mams toch ook wel. Darna hups naar de stad om nog even snel voor schoonmoeders een kadootje te kopen en voor je het weet moet je de honden alweer doen, tafel dekken en komen de kids weer van school. Dan snel eten, weer naar school, met de jongste naar de therapie maken dat we naar huis komen om vervolgens gauw de honden weer te doen, ff opfrissen en dan hop naar het werk want de beste sint komt daar om half vijf met zijn kornuiten. Net als morgen, overmorgen en maandag, we zitten volop in de sinterklaas. Dus ..ff geen creaties op mijn site dames. Voor degene die ook sint vieren dit weekend....have fun en anders....enjoy your weekend.
Liefs Peet

4 opmerkingen:

 1. Hoi Peet,
  Succes met alles wat je nog moet doen. Voor mij is deze periode al een stuk rustiger.
  Toch zou ik het fijn vinden als je nog ff tijd vond om de Award op te halen die ik je heb toegedacht.
  Groetjes Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey dame!!! Gewoon lekker over je heen laten komen en genieten van de winterse gezelligheid, laat je niet gek maken van de stress he!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi hoi,
  ja die drukte gelukkig nog een week en dan is die fijne man weer terug na spanje, Toch een fijne tijd gewenst en ga er lekker van genieten,

  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet