vrijdag 19 februari 2010

Magnolia gecombineerd met theezakjes


Hallo Dames,
Ik heb heel lang geleden toen de rage "theezakjes vouwen" was, was zoveel theezakjes gespaard dat ik meer kaarten kan maken dan ik ooit zal kunne versturen. Ik had ze in de kast liggen om daar maar te liggen en ergens vond ik dat ook wel weer zonde.Vandaag heb ik maar is geprobeerd om een kaart met theezakjes gecombineerd met alles wat nu "in" is. Zelf vind ik het wel aardig gelukt en het theezakjes vouwen is me ook weer goed bevallen dus....ik heerlijk de draad hiervan weer oppakken. Enjoy Your Weekend...Liefs Peet

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het ook goed gelukt Peet,
  het is een mooie kaart geworden.
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het er top uit zien.
  fijn weekend
  liefs sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Peet je kaartje is zeker goed gelukt heel apart, en hoe kom je erop een prachtige creatie en wie bewaard heeft nog wat. Superleuk gedaan.

  groetjes ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Peet

  Wat een schatje wat leuk met theezakjes dat heb ik nog nooit gedaan maar hij is heel mooi Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heey petra
  wat een schitterend kaartje \
  heb je weer gemaakt zeg
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed gedaan Peetje! Ik hou ook altijd alles bij en we zullen wel niet de enige zijn zeker? Je hebt ons allemaal weer geïnspireerd om onze kast weer eens in te duiken.
  Groetjes, Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een ontzettend leuke en mooie combi, ook ik heb belachelijk veel theezakjes hier liggen maar tot op heden komt er bij mij niks meer van ;-)

  liefs en een fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet