maandag 5 april 2010

Hier ben ik nu (ook) mee bezig...


Ja je leest het goed...hier ben ik " OOK" mee bezig want ik ben op dit moment met 4 verschillende dingen bezig...hoezo ongeduldig hihi. Ik ben met een ketting bezig maar daar loop ik even op dood dus die wacht tot ik weer een briljante ingeving krijg. Ik ben bezig voor een opdracht om een boekje te maken waar alle ( de meeste) copics kleuren in kunnen zodat deze in de tas meegenomen kan worden naar de winkel om te zien welke ze nog niet heeft. Dan ben ik nog bezig met een kaart maar ook die wil niet vlotten en...ik ben zaadjes aan het potten die in de vensterbank komen te staan om te ontkiemen en te groeien...Maar goed terug komen op dit filmpje...vind het zon leuk idee dat ik dit ff met jullie wilde delen....Liefs Peet

5 opmerkingen:

 1. HOi Peet,

  Ik heb net het filmpje bekeken. Wat een superidee zeg!!!!! Leuk om bijv. je stempelafdrukjes in te bewaren. Nu liggen ze bij mij gewoon op een stapeltje. Ik ga er denk ik ook eentje maken. Moet alleen nog even rekenen hoe de verhouding met inches nu ligt t.o.v. centimeters.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Peet,
  ik heb een award voor je, maar ik zie net dat je hem al hebt :-(

  Groetjes,
  Ellis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig groeien die plantjes vanzelf (als je niet vergeet ze water te geven ;-)). Maar dit is een leuk idee, ik zou hem wat meer ruimte geven in het kaartengedeelte, de meeste kaarten zijn dik en passen niet in zo'n strakgevouwen ruimte. Maar er is genoeg papier om ook daar een harmonicavouw in te maken. Leuk idee, dus!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw dat is een leuk ding ik krijg gelijk de kriebels, ga zo toch eens proberen of dat mij ook gaat lukken,

  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er eentje gemaakt hoor Peet, niet met de officiële maten, maar hij staat en er zitten..........stempelafdrukjes in. Superleuk!!

  Groetjessssss

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet