woensdag 14 juli 2010


Ik was met deze kaart bezig en hoe verder ik met de kaart kwam hoe meer die op een kerst kaart begon te lijken. Meestal begin ik met de kerstkaarten pas in september dus dit keer was ik een paar maandjes te vroeg..ook geen ramp, hoef ik er in september 1tje minder te maken.
Ik zag een tijd terug op Youtube een leuk filmpje waarin de maakster kralen gebruikte en tja,,die moest ik onthouden en een keer maken en dit is het geworden.

Ik zelf vind het een keileuk idee, simpel maar een leuk eindresultaat. Ik zal eens kijken of ik het filmpje toevallig heb opgeslagen dan zal ik hem wel even plaatsen.
Ik ga gauw naar de winkel bladerdeeg halen, Daniel is gek op de kaasstengels van Bakker Bart en van de week at die er eentje en riep spontaan... Mama jij kan toch alles...dan kun je deze stengels ook wel maken! Tuurlijk riep ik en voor ik het wist had daniel op de kalender geschreven... Woensdag kaasstengels maken met mama!  Vind ik absoluut niet erg want die stengels vind ik ook wel erg lekker. Zo eerst eens kijken of de kids over zijn, ze krijgen vanmiddag hun rapport mee en voor zover ik het weet zijn ze beide over...ben benieuwd. Pas allemaal goed op vanmiddag met het noodweer...Liefs Peet

7 opmerkingen:

 1. Leuk kerstkaarten maken met dit tropische weer, het brengt wat afkoeling ;o)
  Succes met de kaasstengels en proficiat met het rapport van je spruiten!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een stijlvol en mooi kaartje, En succes met het maken van de kaasstengels

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zéker leuk zo met die kralen. Super idee.

  MMM dat klinkt lekker, kaasstengels zelf maken, leuk idee van die knul van je ;-)

  ps; kwam op het idee van de deelneming kaart door jouw opmerking over de kaart van van de week in die kleuren,. Ik dacht, ze heeft gelijk, die kleuren zijn er perfect voor. Thanks ;-)
  liefs, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo peet,

  leuke kaart hoor. die kralen maken de kaart echt af.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Peet,

  Wauw, mooi die kralen zo op de kaart!! Leuk idee inderdaad. Sowieso vind ik het er altijd zo leuk uit zien als je door de voorkant heen wat aan de binnenkant kunt bekijken. Heb ik zelf nog nooit gemaakt, dus misschien toch maar een keer proberen! Mooi deze!!
  Hopelijk zijn de jongens over, toch wel spannend, of niet? Succes met de kaasstengels, klinkt heerlijk!!! Als het lukt, blog je dan je recept even? ;-)
  Fijne middag!

  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. schitterend kaartje peet
  erg leuk gedaan
  en veel plezier met de kaas stengels te maken
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende kaart Petra.
  Complimenten hoor,zo stylvol.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet