dinsdag 20 juli 2010

Spelen met Glimmermist...

Ik had al zoveel leuke filmpjes op youtube gezien over glimmermist dat ik het ook even heb uitgeprobeert met de kleurtjes die ik heb en... ik moet zeggen voor de eerste keer ziet het er toch wel geinig uit. Ik heb dus verschillende kleuren glimmermist op glossy paper gespoten, vraag me niet welke kleuren want ik heb werkelijk waar geen idee meer. Toen dit nog nat was heb ik er een verkreukeld zakje op gedaan en nog wat plooien erbij gemaakt en dit goed laten drogen, zo kreeg je dus een soort van marmeren effect. Ik persoonlijk vond het al met al toch wat te donker en heb er chloor vermengt met water overheen gespoten waardoor het allemaal wat lichter werd. Best handig zon spuitflesje met chloor/water... gebruik het nu regelmatig en chloor ruikt zo lekker..niet teveel anders word ik high :-).

De stans van de vogel en de kooi zijn van Tim Holtz en wat vind ik die gaaf, zoals al zijn spullen eigenlijk wel en dan wat er eerdaags allemaal op de markt komt..*kwijl kwijl*.
Ik heb voor de kooi en de vogel restjes papier gebruikt en met distress Vintage Photo bewerkt. De label is van chipboard en die heb ik bespoten met Glimmermist Olive Vine. Erg mooie kleur die wat groen/goud is. De hoeken heb ik versierd met metalen hoekrandjes, de kooi is opgepimpt met een brad en wat hotfix stones en als oog heb ik ook een klein zwart hotfix steentje gebruikt. Een paper flower en een gehaakte bloem met in het midden een knoop, veertjes en wat bloemdraadjes en ik vond het weer een mooi geheel.
Wens ik jullie weer een hele zonnige dag toe ...Liefs Peet

13 opmerkingen:

  1. ohhhhhhhhhhhhhhh Peet wat een mooieeeeeeeeeeeeeee je bent zo heerlijk creatief bezig ik vind hen superss

    Liefs Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel apart die achtergrond joh, leuk idee. Kaartje zelf ik erg leuk geworden, vind die kooi met vogel ook super leuk!!
    liefs, Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat origineel je papier zo, prachtig in zijn geheel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow Peet, wat een prachtig kaartje is dit .
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. WOUWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
    MOOI HOOR !!!!!!!

    GROETJES DE "MUTS"

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw!! Ziet er super uit meid!!
    Heel mooi gemaakt!

    Liefs mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  7. zo dat ziet er super uit, wist niet dat je kon haken , of zet je de bewoners aan het werk hihi,grapje, heel mooi hoor, je gebruikt altijd veel teksten op kaatern he, als je even op mijn blog kijkt staat in mn laatste bericht een link naar een site echt de moeite waard ,zij maakt super word art ook vintage enz echt iets voor jouw ook xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wowwww Peet dat ziet er super uit
    groetjes lenny

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow...echt prachtig hoor!!
    Heel knap.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wowww Petra,Echt schitterend gemaakt.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je kaart heeft een heel hoog Tim Holtz gehalte, geweldig gedaan meid!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  12. schitterend kaartje peet
    erg leuk gedaan
    liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dat heb je weer prachtig gemaakt en leuk hoor de achtergrond
    liefs Gea

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet