donderdag 12 augustus 2010

Spanisch Guitar

Yesss nog 1 nachtje werken en dan heerlijk drie weken vrij, hoop alleen dat ik het vanacht een stuk rustiger krijg dan afgelopen nacht. Er was iemand die om kwart over vijf wilde shoppen...mooie tijd niet...maar hij kon er niet uit. Ik kan aardig l*llen maar hier kon ik tegen praten wat ik wilde maar het hielp niets.Uiteindelijk is hij voor de buitendeur gaan zitten en zou netjes wachten tot ik de deur op zou doen voor de dagdienst en wat keken die vreemd op dat ze niet naar binnen konden. Met veel vijven en zessen hebben ze de beste man toch naar zijn kamer gekregen. Benieuwd hoe het verder is afgelopen maar dat hoor ik zo wel.
Ik heb vandaan maar weer is met me cricut gespeeld en zag een gitaar erop staan en met een afdruk van Tilda erbij was het weer een leuk geheel....
Ik heb voor de verandering de kaart diagonaal gemaakt, een keer wat anders niet of....ik had geen andere keus anders paste me gitaar er niet op *grijns* Hij staat niet zo mooi op de foto maar dat komt omdat ik nu tig dingen tegelijk doe...dom dom dom. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en zal met een kop koffie ( hoop ik) vanacht de reacties lezen. Leuk dat je weer langs bent geweest en Enjoy Your Day..Liefs Peet

12 opmerkingen:

 1. Ik weet nog dat mijn man -de hele nacht- voor de deur van de winkel zat! (was voor kaartjes voor de Rolling Stones, de eerste keer dat ze weer samen optraden hier in Nederland) Was hij ook niet vanaf te brengen.....

  Beter een scheve kaart dan een te kleine kaart! Of: wie het scheve niet eert, is het rechte niet weerd! Of zoals we hier in Grunn (Groningen voor niet-Groningers) Schaif is laif!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Peet, inderdaad weer eens wat anders dan altijd recht toe techt aan.
  Het heeft wel wat hoor!

  En wat je verhaal van vannacht betreft, ik snap precies wat je bedoeld.............
  Wij hadden eens een aannemer op de ( gesloten) afdeling en die liep ook de hele nacht over de gang, dan ging hij voor de raam staan en tuurde in het donker naar buiten waar ze net aan het verbouwen waren en dan stond ie te mompelen " sodeju wê unne dooie bouw"
  Ik mis het wel hoor die schatten, maar ja met een dubbele hernia valt het niet meer mee in de zorg.
  Geniet van je mensjes en zorg maar goed voor ze.Ze hebben het verdiend na zoveel jaren.

  Werk ze vannacht!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Peet wat een verhaal en wat voor een kaart!Knap gevonden hoor met die gitaar...Tilda lijkt me wel wat vermoeid, ze ziet wat bleekjes...of is het de foto? Sorry hoor als ik dat durf te zeggen...ik zou ze wat meer kleur in haar gezichtje geven.Voor de rest is ze schitterend en dus ook je "scheve" kaart!

  Ik hoop dat je het rustig hebt vanavond, indien niet moet je maar denken dat je bijna drie weken zonder ze zit...enne dat jij later ook zo "moeilijk" mag gaan doen, zonder dat iemand je het ooit kwalijk gaat nemen! Of heu...gooien ze verlepte bloemen meteen op de mesthoop?! Zo ik hoop dat ik je effe heb kunnen laten glimlachen deze nacht!LOL!
  Heel veel moed en liefs, Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. schitterende kaart peet
  erg leuk gedaan
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee!
  Succes vannacht!
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nou meis je kaart is erg mooi
  vind je gitaar helemaal te gek.
  die ik heb ik er niet staan, ik moet nog een kaart maken voor iemand die gek is van elvis.
  was wel leuk geweest voor op zijn kaart..

  hihihi
  erg mooi gr arina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hey Peet wat een te gek verhaal!! LOL ik zie het helemaal voor me pfffffff en dan moet je nog zo l..llen als brugman hihihihih knap van je dat je geduld dan niet verliest. Maar je kaartje vind ik dit weer weer supers meis, en voor als je dit leest een rustige nacht he. En nu maar hopen dat ze het rustig houden. Maar LOL dat horen we weer wel.

  XX liefs Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Peet
  weer mooi kaartje
  groetjes lenny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk kaartje en eens wat anders
  dan het standaard kaartje. Nou je makt wel
  wat mee daar.

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi Peet,

  Oei oei oei, wat een avonturen, zo midden in de nacht!! Hopelijk is alles goed afgelopen!
  Super leuk deze gitaar zo er bij, dan wordt ze met zo'n petticoat aan toch opeens een echte rock'n'roll-chick, hi hi! Leuk dat je hem gekanteld hebt, weer eens wat anders!
  Je hebt bijna lekker vakantie, heerlijk! Nog even volhouden en dan lekker gaan genieieieieieieieieten!!!

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, je maakt wat mee met die oudjes he?

  Je kaartje is erg leuk geworden zo met die gitaar en in het zwart/rood joh.

  liefs, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige kaart Petra,leuke stempel,mooi papier

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet