woensdag 8 september 2010

Hoe Ruim Ik MIjn Foampads Op....

Ik kreeg van Janna een mailtje met de vraag hoe ik mijn foampads van de distress inkten op deed ruimen. Nou janna, daar heb ik een simpele en goedkope oplossing voor bedacht en ik zelf vind het erg prettig werken.

Ik heb ze gewoon in een sigarendoosje zitten die ik nog helemaal op moet pimpen. Maar dat ga ik pas doen als ik de 12 nieuwste distress kleuren heb gekocht van mijn verjaardags geld ( nog niet eens binnen en heb me verjaardags euries nu al uitgegeven hihi). Ik heb bij de boekenwinkel " plankaartjes " gehaald ( die gebruiken ze vaak bij een zon instekplanbord..snap je het? ) Hier op heb ik met de labelwriter de namen afgedrukt aangezien mijn handschrift echt huilen met de pet op is en het er wel mooi uit moet zien heb ik het maar zo gedaan. Achter die kaartjes heb ik bij behorende foampad gedaan. Mooi ovezichtelijk en stof vrij...Hopelijk is het allemaal duidelijk en anders hoor ik het wel.

Dan heb ik nog een tip om je papier oud te doen lijken.
Vele van jullie kennen de Paperdistresser van Ranger/ Tim Holtz wel nou heb ik het volgende als tip...

Ik werk heel veel met de snijliniaal van ProvoCraft, erg fijn in gebruik. Voor degene die hem niet kennen, je kunt hier mee snijden en rullen. Nu was me het mesje al toe aan vervanging maar ik kwam er achter dat je met een bot mes heel goed papier kunt paperdistressen. Je krijgt dan hetzelfde effect als je met de paperdistresser krijgt.

Rest my nog om julie een gezellige woensdag middag te wensen Liefs Peet

5 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit Peet , goed bedacht!!
  groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg !!!!
  Je kaartje is onderweg ;-)
  Aftellen geblazen he !!!
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Peet,

  Misschien nog een Tip ik doe mijn Foampads onder mijn Distressdoosje plakken een beetje dubbelzijdig tape erop gaat ook goed.

  gr.Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super goede tip! Ziet er prachtig uit.. erg goed bedacht. x Marley

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Petra,

  Dit is een hele handige oplossing, bakjes genoeg hier. Bedankt dat je mijn mailtje op je blog behandeld, kan de hele wereld meegenieten :D

  De tip van Louise is ook zeer zeker niet slecht, denk alleen niet dat deze bij mij gaat werken.

  Hartelijk dank voor je snelle reactie.

  groetjes,
  Janna

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet