zondag 10 oktober 2010

Ster Van Theezakjes

Voor deze kaart heb ik de oude theezakjes met Kaneelsmaak gebruikt. Toen de rage met theezakjes net begon heeft mijn moeder alle theezakjes voor mij vast op maat gesneden en ik heb ze gesorteerd in bakken.Ik heb het dan niet over tien of twintig zakjes maar honderden. Erg Handig, ik hoef ze alleen maar te pakken.

Het papier is weer uit de restantenbak gehaald en het lint heb ik bij Intratuin gehaald.De groene bloem heb ik eerst met distress vintage photo bewerkt en daarna ben ik er met Glossy Accents van Ranger over heen gegaan net als op beide swirls.

Ga ik nu ff met de kids naar de Mega grote vlooienmarkt hier in de sporthal, stond vorig jaar ook omschreven als Mega en er stonden wel geteld 20 kraampjes, in mijn ogen niet mega maar goed wie weet wat we nog scoren kunnen. Een zonnige zondag allemaal....Liefs Peet

11 opmerkingen:

  1. Hi Peetje,

    Kaneelthee is op zich natuurlijk al heerlijk, maar nu ook nog leuk! ;-) Wat een mooie kaart heb je er weer mee gemaakt! Hele fijne zondag gewenst!

    Liefs, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooooh wat gaaf zeg!
    Dacht dat theezakjes vouwen best saai en (met alle respect) oudbollig was. Maar wat een gaaf resultaat zeg!
    Heel mooi!

    Liefs mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha mariska, toen ik er mee begon had ik ook zoiets van..das voor omaatjes maar ik was er toch ook snel mee besmet. Als ik nu in mijn oude hobbyboekjes kijk denk ik idd..jeetje wat een saaie kaarten maar ik vind het nu wel een uitdaging om er wat " anders " mee te doen dan toen in de boekjes stonden.

    Dames bedankt voor jullie leuke reacties, altijd leuk om te lezen....Liefs Peet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. dit is zeker heel wat anders dan de kaarten die in de oude theezakboekjes (wat een woord)staan, dit is echt niet oudbollig maar weer heel verfrissend en zeker weer de moeite waard om de theezakjes weer voor de dag te halen, ik heb ze ook netjes gesorteerd op kleur en ook al op maat gesneden ergens in een doos op zolder staan, dus dat wordt weer voor de dag halen en er mee aan de slag gaan,
    veel plezier op de rommelmarkt en een fijne zondag toegewenst.

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jij bent een echte hamsteraar, Petra. Hahahaha. Al die theezakjes bewaren, ik heb ze weggeven aan een tante want ik deed er niks mee. Maar volgens mij kan ik beter weer beginnen te sparen. Want wat heb je er weer prachtige creaties mee gemaakt.

    Was het leuk op de rommelmarkt, wij zijn lekker het bos ingeweest

    groetjes,
    Janna

    BeantwoordenVerwijderen
  6. schitterende kaart peet
    erg leuk gedaan
    liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. He wat leuk met die theezakjes !!!
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaartje Petra.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Owh wauw wat een creatie . En wat heb je er weer iets aparts van gemaakt.
    Schitterend meis.
    Knuf ilonka

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet