zaterdag 13 november 2010

Aquamarkers of Distress Refills....

Wat leuk om zo jullie reacties te lezen wat het inkeuren met aquamarkers/ distress betreft. Vind het erg leuk om te lezen dat ook jullie bijna geen verschil zien.Ik zal jullie eerst even verklappen dat de linkse afdruk met aquamarkers is in gekleurd en de rechtse met distress refills. Ik heb al verscheidende mailtjes gekregen hoe ik inkleur met aquamarkers, ik doe dit op twee verschillenden manieren en ik zal van de week kijken of ik dit op een filmpje kan zetten. Net of ik dit al jaren doe :-) maar doe dit ook net een week of twee en  verslavend dat het is..heb nu ook weer een boel afdrukjes mee naar me werk dus ik ga ze weer heerlijk tussen de bedrijven door kleuren.

Dan wil ik jullie bedanken voor de tip wat de Dutch Thea betreft.. Ik heb ze gevonden bij de appiehappie en direct maar 5 doosjes ingeslagen, ik zeg maar zo... pik in tis winter en wat in ut vat zit verzuurt niet. Meestal als ik een thee lekker vind is die voor ik er erg in heb weer uit de schappen en dat laat ik me nu niet gebeuren. Tis ook nog lekkere thee en ik heb al weer verscheidene zakjes klaar liggen om te vouwen.

Ga ik nu lekker kleuren en wens ik jullie een fijne zaterdag ...Liefs Peet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet