vrijdag 3 december 2010

( kerst) Kado Envelop

December is met recht een feestmaand en met de nodige verjaardagen en feestjes in het verschiet kun je sommige dingen beter vast in voorraad hebben vandaar dat ik vast een Kadobon/geld envelop heb gemaakt en omdat we toch een beetje met de kerst zitten heb ik hem in de kerstkleurtjes gemaakt...
Het papier wat ik heb gebruikt is van Making Memories en als ik het goed heb is het Falafal maar bind me er niet op vast. Het groene lint komt van de x-mas collection van Making Memories en die vind ik toch leuk.
De stempels van de muis en de tekst voorop de kaart is van Crafty Secrets en deze heb ik licht met de aquamarkers ingekleurd. De scallop  cirkels waar de afdrukjes opstaan heb ik lichtjes met distress Brushed Corduroy bewerkt om zo een vintage look te krijgen. De randen van al het papier en de kaart zijn ook met distress Brushed Corduroy bewerkt.
Op de punten van de ster heb ik zowel aan de voorkant als aan de binnenkant van de kaart met wat liquid pearls White Opal kleine pareltjes gemaakt. Is de muis geen lieverd??
Een klein kaartje met dezelfde muis als in de ster en de teksten swirls stempels zijn van Inkadinkado. Hierop kan ik straks mijn pesoonlijk berichtje schrijven en een geldbedrag of kadobon aan maken.... Benieuwd wat jullie er van vinden, ga ik nu de bakker even lastig vallen en wat te eten halen voor het weekend en dan ben ik er weer helemaal klaar voor... goed weekend allemaal en liefs Peet.

De aquamarkers die ik heb gebruikt zijn..
+ Muis: Golden Brown, Raspberry.
+ Kleertjes: Raspberry, Bamboo.

15 opmerkingen:

  1. Super leuk Peet! Ik blijf toch een fan van de traditionele kerstkleurtjes :) Die herhaling van het muisje maakt het een mooi geheel! Heel gaaf!

    Liefs, Nyna.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterende kaart Peet!!
    mooie kleuren ook.
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een mooi vlopje hep je gemaakt grt jans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hij is echt super mooi geworden Peet,
    Ik vind de kleuren allemaal mooi bij elkaar passen.

    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ben jij toch een goed georganiseerde meid ;o) Je kan er nooit genoeg van hebben en dit exemplaar is een schatje!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige flop je kan dr wat van meis drukke maand he

    Liefs Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. schitterende kaart peet
    erg leuk gedaan
    liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heeej Peet!!

    Wat een super leuk envelopje zeg!!
    Heerlijk ook die traditionele kleuren. En dat muisje is echt schattig!

    Liefs mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Schitterend mooi Peet,

    Groetjes van Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Peeeeeetje!!! Yihoe! Eindelijk ben ik weer eens op jouw blogje! Wat een geweldige kaarten heb je gemaakt en deze vind ik ook weer super leuk, wat een gezellige stempeltjes er op en leuk, met die ster vorm, super!!
    Fijn weekend, lieve Peet!
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een schattig modelletje! Weet je al wat we met die theezakjes van de Dutch blend gaan doen? Ik ben al druk aan het sparen. Heerlijke thee, trouwens!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die is supermooi Petra!!

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Lieve Petra.. Wow wat een super mooi envelopje.. schatje gewoon. Kan gewoon in een lijstje. Jaja.. je blijft een talentvolle ,eid met surprises. Psss. Maandag brengt mijn moeder je pakket naar de post.. Ze vond het allemaal wat te spannend met al die sneeuw.. Dus nog eventjes wachten, maar dan komen ze toch eindelijk echt.. jippie.. Zo leuk..
    Liefs van Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtig kado-envelopje, mooie papier en een heel leuk stempeltje!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet